Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?
Există viață după o blocare a pieței. Indiferent de motivul blocării, puteți cumpăra o altă casă în cele din urmă, deși probabil că nu va fi la fel de ușor ca achiziționarea primei case. Creditorii ipotecari necesită o perioadă de așteptare obligatorie între închidere și obținerea unui nou credit ipotecar. Folosind acest timp cu înțelepciune vă va ajuta atunci când vine momentul să achiziționați o altă casă.
1
Documentați împrejurările de blocare a pieței. Unele ipoteze sunt în afara controlului proprietarilor de case. Creditorii caută circumstanțe atenuante, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, boala sau rănirea unui salariat primar sau moartea unui salariat primar. Unii creditori consideră divorțul o circumstanță atenuantă.
2
Plătiți toate facturile la sau înainte de data scadenței. Restabilirea creditului este cel mai important lucru pe care îl puteți face înainte de a cumpăra o altă locuință. Este deosebit de important să urmăriți toate plățile. Dacă utilizați un cec pentru a vă plăti chiria, păstrați o copie a acesteia. Noul creditor ipotecar va dori să vă asigure că nu ați întârziat nici o plată în caz de locuință de la închiderea dvs.
3
Pregătiți-vă să plătiți o rată a dobânzii mai mare și să furnizați o plată mai mare în cazul achiziționării casei următoare. Cu cât achiziționați mai devreme o casă după blocarea dvs., cu atât mai mare ar fi plățile în avans și rata dobânzii. Salvați cât mai mulți bani pentru această plată: acest lucru va arăta creditorului că sunteți serios în legătură cu plata următoarei ipoteci.
Bacsis
- Dacă ați renunțat la casa dvs. anterioară printr-o faptă în loc de blocare a locului de decedare, în loc de a avea loc o blocare completă, s-ar putea să vă puteți achiziționa o casă mai devreme. Creditorii ipotecare consideră aceste două evenimente separate.
Avertizare
- Evaluați-vă bugetul înainte de a cumpăra o locuință nouă. Este posibil să nu puteți achiziționa o casă mare sau scumpă cu prima dvs. ipotecă după o blocare a pieței. Asigurați-vă că casa următoare pe care o achiziționați este foarte accesibilă, începând cu prima plată, și nu doar atunci când primiți o majorare sau o promovare în câteva luni.
- Cum să știți dacă aveți un împrumut de domiciliu fără recurs
- FHA calificări de blocare
- Cum de a cumpăra o casă după o faptă în loc
- Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?
- Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?
- Poți să refinanțezi o locuință cu o închidere pe credit a raportului tău de credit?
- Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?
- Dezavantajele ipotecilor
- Fapte în locul consecințelor de executare a blocării
- Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?
- Ce se întâmplă cu oa doua ipotecă pe o vânzare scurtă a unei case?
- Cum de a obține o altă ipotecă dacă aveți o blocare a pieței care să vă afecteze creditul
- Trebuie să plătiți impozitele pe bunurile imobile pentru o faptă în locul închiderii?
- Ajutați-mă să-mi recuperez casa de la închidere
- Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?
- Câți ani după o vânzare scurtă de succes puteți obține un împrumut de acasă FHA?
- Cum să negociezi o faptă în loc
- Ce se întâmplă dacă plecați de la creditul ipotecar?
- Cât timp înainte de a putea obține un împrumut de locuință cu o închidere în California?
- Cât timp după închidere pot obține o ipotecă FHA?
- Orientări Fha de subscriere pentru închidere