Cum să înregistrați capitolul 13 pentru a evita blocarea pieței
Un proprietar de case se poate depune pentru capitolul 13 de protecție a falimentului pentru a salva casa lui de la blocare. Potrivit site-ul Statelor Unite ale Americii Courts, „Prin depunerea în cadrul acestui capitol, persoanele fizice pot opri procedurile de blocare a pieței și poate vindeca plățile ipotecare delincvent în timp.“ Un debitor poate primi o perioadă de trei ani sau cinci ani, plan de faliment pentru a rambursa creditorii. Un debitor trebuie să plătească regulat plăți ipotecare creditorului său și toate plățile planului de faliment către un mandatar numit de instanță. Depunerea unui Capitol 13 poate oferi scutirea datoriilor prin stabilirea unui plan de consolidare a facturilor.
1
Localizați un avocat de faliment pentru a discuta despre avantajele legale pentru tine de a depune un capitol 13. Un avocat poate oferi detalii și linii de timp care se referă la procesul de blocare. Avocatul dvs. poate depune un faliment din Capitolul 13 pentru a opri vânzarea locuinței dvs. și pentru a vă proteja averile de la creditori.
2
Înregistrați-vă pentru o clasă de consiliere pentru creditele de consum. O clasă de pre-faliment este necesară pentru a obține eligibilitatea de depunere (a se vedea secțiunea Resurse).
3
Comandați o copie a raportului dvs. de credit. Vizitați site-ul anualCreditReport pentru a obține o copie gratuită a raportului dvs. de credit de la Equifax, Experian sau TransUnion. Puteți solicita o copie gratuită de la fiecare dintre acești furnizori pe an. Prezentați o copie a raportului dvs. de credit avocatului dvs. Datoriile reflectate în raportul dvs. de credit pot fi incluse în planul dvs. din Capitolul 13.
4
Adunați toate facturile și notele legale. Avocatul dvs. poate încorpora aceste datorii în cadrul planului dvs. de faliment.
5
Faceți cunoștință cu avocatul dvs. pentru a începe depunerea falimentului. Avocatul dvs. poate pregăti formularele necesare pentru a depune falimentul capitolului 13. Depunerea creează o "ședere automată" și vă va ajuta să evitați blocarea.
- Poate o proprietate să fie salvată odată ce este pendens?
- Pot să-mi țin casa și să eliberez a doua datorie ipotecară prin faliment?
- Poți să introduci capitolul 13 dacă ai o scrisoare de neplată pe o ipotecă?
- Are falimentul lichidarea datoriilor pe o casa & carduri de credit?
- Informații despre falimentul din California: cum pot să-mi țin casa?
- Ce pot face daca sunt dat in judecata pentru o inchidere?
- Cum să amâne vânzările de blocare
- Cum îmi pot modifica ipoteca după ce a intrat într-un faliment din capitolul 13 și șederea a fost…
- În cazul în care compania ipotecară solicită unui mandatar să renunțe la un sejur, cât timp se va…
- Casa ta și ipoteca în capitolul 13 faliment
- Când să introduceți capitolul 13 în procesul de blocare
- Împuternicire și capitolul 7
- Consecințele și beneficiile unui proprietar care declară falimentul
- Ce trebuie făcut pentru a opri blocarea pieței în cazul șomerilor?
- Va salva faliment casa mea?
- Îmi voi pierde casa dacă declar falimentul personal?
- De ce oamenii nu fac faliment pentru a evita blocarea pietei?
- Cum să renunț la proprietatea de închiriere într-un faliment din capitolul 7?
- Opțiunile de faliment pentru a evita blocarea pieței
- Capitolul 13 & Foreclosures
- Care sunt opțiunile mele de locuit dacă am faliment?