OxiMrub.com

Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați

Un împrumut de capital propriu este adesea denumit a doua ipotecă. Proprietarii de locuințe împrumută bani folosind fondurile proprii în casele lor ca garanții. Este posibil să obțineți un împrumut de capital propriu pe o proprietate de închiriere, cu condiția să vă calificați. Deși puteți împrumuta până la 100% din capitalul social în casa dvs. principală, creditorii limitează în general suma pe care o puteți împrumuta într-o casă de închiriere.

conținut

1

Calculați-vă raportul împrumut-valoare. LTV-ul dvs. este valoarea evaluată împărțită la soldul rămas pe împrumutul dvs. Cerințele privind capitalul propriu variază în rândul creditorilor. În general, limita minimă a limitelor de vârstă variază de la 65 la 80%.

2

Examinați raportul dvs. de credit. Verificați că informațiile sunt actuale și exacte. Plătiți orice conturi negative sau scrieți o scrisoare de explicație. Un scor bun de credit vă permite să vă blocați la cea mai mică rată a dobânzii. Dacă creditul dvs. nu este perfect, este încă posibil să obțineți un împrumut de capital propriu.

3

Adunați documentația financiară, inclusiv salariile recente de plată, W-2 și, dacă lucrează pe cont propriu, se formează 1040. Creditorii vor dori dovada că vă puteți permite să efectuați plățile de credit împreună cu plățile dvs. ipotecare. O a doua locuință înseamnă de două ori cheltuielile și de două ori riscul pentru creditori.

4

Comparați opțiunile de împrumut. împrumuturile de capital sunt mai scurte decât un credit ipotecar. Cele mai multe termeni variază de la cinci la 20 de ani. Pentru o casă de investiții pe termen lung, este posibil să doriți o rată fixă ​​a dobânzii. Dacă intenționați să vindeți casa, luați în considerare o rată variabilă a dobânzii. Evaluați ratele dobânzilor, termenii, taxele și penalitățile de plată anticipată. Pentru a reduce la minimum întrebările privind impactul pe care le va avea raportul dvs. de credit, limitați cumpărăturile la o fereastră de 14 zile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reguli privind capitalul propriuReguli privind capitalul propriu
Cum să obțin un împrumut de la cooperativele meleCum să obțin un împrumut de la cooperativele mele
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Puteți deduce dobânda de împrumut din capitalul propriu din impozitele dvs.?Puteți deduce dobânda de împrumut din capitalul propriu din impozitele dvs.?
Dezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriuDezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriu
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Cum utilizez un împrumut de acasă pentru a plăti datoriile?Cum utilizez un împrumut de acasă pentru a plăti datoriile?
Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
» » Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
© 2022 OxiMrub.com