Cum să adăugați numele soțului la faptă sau să-l părăsiți în voia lui
Cuplurile căsătorite au nevoie de timp pentru a discuta și a planifica viitorul și ce se va întâmpla cu bunurile lor atunci când unul dintre ei moare. Este posibil să nu fie o conversație plăcută, dar ar trebui să se întâmple mai devreme decât mai târziu. De obicei, o soție vrea ca soțul ei să aibă casa de familie dacă ea moare mai întâi. Dacă dețineți o proprietate și dețineți titlul de proprietar unic, puteți să-l adăugați pe soțul dvs. în calitate de proprietar prin intermediul unei fapte de renunțare. De asemenea, puteți alege să-i lăsați proprietatea în voia voastră.
Procesul Quitclaim
1
Contactați un avocat în domeniul imobiliar pentru a vă pregăti o faptă de renunțare. Va avea nevoie de numele dvs. complet, numele complet al soțului dvs. și adresa proprietății.
2
Discutați cu avocatul despre opțiunile pentru modul în care doriți să păstrați titlul împreună cu soțul dvs. Angajații în comun sau chiriașii în ansamblu sunt forme comune de proclamare a cuplurilor căsătorite. În plus, aceste opțiuni dețin drepturi de supraviețuire, ceea ce implică faptul că, dacă un proprietar moare, celălalt proprietar primește în mod automat cota proprietarului decedat.
3
Examinați fapta pentru greșeli înainte de a o semna. Verificați erorile de ortografie în numele dvs. și în adresa proprietății.
4
Semnează fapta în fața unui notar public. Soțul dvs. nu are nevoie să semneze fapta decât dacă proprietatea dvs. se află în statul Kentucky.
5
Luați actul semnatar către înregistratorul sau funcționarul din județul dumneavoastră. Fapta trebuie să fie înregistrată în registrele publice. Originalul va fi trimis înapoi după ce este înregistrat. Păstrați-l într-un loc sigur.
Un testament
1
Închiriați un avocat pentru a vă pregăti voința.
2
Întâlniți-vă cu avocatul pentru a discuta cum doriți ca bunurile și posesiunile dvs. să fie distribuite în momentul morții. Specificați că soțul dvs. vă va lua casa și vă va oferi adresa proprietății.
3
Semnează voința completă în fața a cel puțin doi martori și documentează notarul. Păstrați-l într-un loc sigur, cum ar fi o cutie de depozitare împotriva incendiilor sau depozitarul unei bănci.
Bacsis
- Dacă nu doriți să angajați un avocat, există resurse juridice online disponibile pentru pregătirea documentelor. Ei oferă faptă și vor șabloane și instrucțiuni.
Avertizare
- Anumite forme de dobândire - cum ar fi drepturile de supraviețuire - anulează efectiv instrucțiunile unui testament. Proprietatea va fi transmisă celuilalt proprietar indiferent de ceea ce spune voința ta. Pentru întrebări referitoare la aceste situații, consultați un avocat.
- Modificarea unui act imobiliar după moartea proprietarului
- Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?
- Declarația definitivă a faptei
- Cum să ții titlul la o casă din California
- Cum să luați un soț / soție în afara unei fapte de încredere
- Deeds: cum să pregătiți un act imobiliar
- Poate renunța la o faptă de transferare a unei proprietăți către un trust?
- Soțul meu a murit și vreau să-mi vând casa
- Fă-o singur, renunță la faptă
- Este valabil o faptă nerecunoscută în California?
- Cum se adaugă la un act de grant
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Acțiunea de acordare a faptelor vs.
- Ce se întâmplă dacă am acte rapide casa mea, dar numele meu este încă pe ipotecă în timpul…
- Drepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipoteca
- Implicațiile fiscale ale unei fapte de renunțare la faptă
- Puteți pune două nume diferite pe o faptă?
- Care este diferența dintre o faptă de acordare a calificărilor din California și o faptă de…
- Are soțul / soția dreptul de proprietate după ce a semnat o faptă de renunțare?
- Sunt atât soț și soție obligați să se aplice pentru o ipotecă în casă?
- Ce înseamnă "transmite" înseamnă într-o faptă de renunțare?