OxiMrub.com

Ajutați-mă să-mi recuperez casa de la închidere

Jupiterimages / Comstock / Getty Images "/>

Împuierea nu înseamnă neapărat că vă veți pierde casa.

Atunci când o casă intră în blocare, este de obicei vândută la licitația de blocare de către bancă sau compania ipotecară. Cu toate acestea, este posibil să-și recâștige casa chiar și după ce a intrat în blocare. De exemplu, unii creditori ipotecare oferă acum programe speciale de evitare a împiedicării împrumuturilor. Și, în unele cazuri, este posibil să recâștigeți o locuință închisă, chiar și după ce a fost vândută unui nou proprietar.

În timpul blocării

Cele mai multe state, inclusiv California, permit proprietarilor de case de blocare a blocării să pună capăt procesului de blocare a pieței prin simpla capturare a plăților ipotecare. Desigur, câteva luni de plăți ipotecare ratate pot ajunge la o sumă semnificativă. Unii creditori ipotecare oferă programe care permit debitorilor să adauge plăți ipotecare ratate la soldurile lor principale. Un creditor ipotecar ar putea chiar să extindă un împrumut suplimentar de tip tranșă mică unui împrumutat pentru a recupera plățile pierdute și, astfel, pentru a evita blocarea definitivă.

Perioadele de rambursare a perioadelor de închidere

Proprietarii de locuințe care au fost înlăturate din punct de vedere juridic, prin hotărâri judecătorești, primesc în mod obișnuit o perioadă de "drept de răscumpărare". În timpul perioadei de răscumpărare a contractului de închidere, proprietarul imobilului renunțat, în mod obișnuit, își recapătă casa prin rambursarea integrală a sumei împrumutului neplătit, plus toate costurile. California, de asemenea, permite executarea ipotecilor, inițiate de asociații de proprietari și creditori. Nu există nici un drept de perioadă de răscumpărare pentru executarea ipotecilor nerezidente inițiate de creditori.

Opțiunile de faliment

Proprietarii de case în blocare pot întârzia procesul sau îl pot opri în întregime, depunând o protecție împotriva falimentului. Dispozițiile privind șederea automată în falimentele din capitolul 7 și capitolul 13 întârzie întârzierea blocării pentru două până la trei luni. În plus, proprietarii de case în blocarea pieței pot folosi o perioadă de reorganizare de trei sau cinci ani a falimentului Capitolului 13 pentru a recupera plățile ipotecare delincvente și a opri blocarea integrală a blocării.

consideraţii

Mulți creditori ipotecare au acum "opțiuni de antrenament" pentru debitorii delincvenți pentru a împiedica apariția blocării. Opțiunile de antreprenor ipotecare pentru a ajuta debitorii să evite blocarea pieței includ toleranța sau suspendarea plăților și modificările împrumuturilor la plățile mai mici. Acestea sunt disponibile pentru că creditorii ipotecari nu doresc, de obicei, să ajungă cu casele repossessed în inventarul imobiliar. În cele mai multe cazuri, aceștia ar prefera să încheie o afacere în care proprietarul să-și poată achita întreaga sau cea mai mare parte a împrumutului ipotecar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?
Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?
Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?
Pot bloca o blocare a pieței dacă am aplica pentru modificarea împrumutului?Pot bloca o blocare a pieței dacă am aplica pentru modificarea împrumutului?
Cum de a găsi ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu blocarea piețeiCum de a găsi ajutor pentru proprietarii de case care se confruntă cu blocarea pieței
Ce se întâmplă dacă o proprietate de vânzare pe termen scurt nu se vinde?Ce se întâmplă dacă o proprietate de vânzare pe termen scurt nu se vinde?
Cum să amâne vânzările de blocareCum să amâne vânzările de blocare
Cât durează să te retragi din casa ta într-o închidere?Cât durează să te retragi din casa ta într-o închidere?
Opțiuni pentru păstrarea unei case aflate în blocareOpțiuni pentru păstrarea unei case aflate în blocare
Este preaviz de a vinde necesare înainte de blocare?Este preaviz de a vinde necesare înainte de blocare?
» » Ajutați-mă să-mi recuperez casa de la închidere
© 2022 OxiMrub.com