Modificarea titlului pe un credit ipotecar
Un titlu imobiliar este o listă a lanțului de proprietate și a tranzacțiilor înregistrate pentru o anumită proprietate. Împrumutanții pe un împrumut ipotecar sunt enumerați ca beneficiari ai actului pentru a transmite titlul. Pentru a schimba titlul, trebuie să schimbați fapta. Întrucât contractele ipotecare nu sunt ușor modificate, va trebui să creați un nou credit ipotecar pentru a reflecta schimbarea proprietății. Când refinantezi, împrumutul curent este plătit și unul nou înlocuiește locul.
1
Contactați banca dvs. curentă pentru a vă evalua capacitatea de refinanțare. Dacă doriți să adăugați sau să eliminați un nume, debitorii vor trebui să aplice pentru un nou credit ipotecar. De exemplu, dacă doriți să eliminați fostul dvs. soț / soție din ipotecă, includeți numai numele dvs. în aplicație. Va trebui să îndepliniți cerințele de venit și de credit ale creditorului, așa cum ați făcut inițial.
2
Faceți cunoștință cu cerințele minime de împrumut-valoare ale creditorului. Standardul LTV standard este, în general, de 80%, dar unii creditori vor refinanța cu rate de până la 95%. Puteți calcula valoarea LTV a locuinței dvs. prin împărțirea sumei împrumutului la valoarea estimată a casei dumneavoastră. Creditorul dvs. va necesita o evaluare pentru a determina valoarea, dar puteți estima valoarea prin compararea locuinței dvs. cu vânzările comparabile din zonă.
3
Închideți noul credit ipotecar. La încheiere, veți examina și semna documentele de împrumut. Veți plăti costurile de închidere și alte taxe, cum ar fi dobânzile anticipate, impozitele și asigurările. Creditorul dvs. distribuie fondurile agentului de închidere pentru a achita împrumutul curent.
4
Actualizați fapta. Utilizați o acțiune de renunțare pentru a adăuga sau a elimina interesul de proprietate. Dacă ați adăugat un nume la ipotecă, adăugați persoana la faptă, acordându-i o cotă de interes. Decideți dacă doriți să păstrați în comun proprietatea în calitate de chiriași sau locatari în comun. În calitate de chiriași, vă împărțiți proprietatea în mod egal cu drepturile de supraviețuire. Chiriașii în comun au fiecare câte o casă separată a casei care poate fi vândută sau transferată fără permisiunea celuilalt proprietar.
5
Efectuați un raport preliminar privind modificarea proprietății. Raportul care detaliază natura tranzacției este necesar ori de câte ori apare o schimbare de proprietate în California. Evaluatorul fiscal utilizează informațiile pentru a determina dacă este necesară o reevaluare fiscală.
6
Depuneți raportul de faptă și schimbul preliminar de proprietate la biroul de înregistrare al județului. Veți primi actul actualizat prin poștă după înregistrare.
- Cum de a avea un nume de co-semnatari scos un credit ipotecar?
- Cum să eliminați un nume dintr-o ipotecă comună
- Cum să adăugați nume la o refinanță ipotecară
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?
- Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
- Poți să cumperi o casă când ai un contract de teren?
- Al doilea drept de blocare a ipotecii
- Pot renunța proprietarii faptelor să își asume primul ipotecă?
- Pot co-semnatarii ipotecilor obține avantaje fiscale?
- Definiția unui mortgage deed
- Diferențele dintre o faptă și o faptă de încredere
- Cum să adăugați un nume la un titlu ipotecar
- Cum de a schimba companiile ipotecare
- Poate un împrumut ipotecar să vă oprească să cumpărați o locuință?
- Puteți adăuga nume pe un credit ipotecar existent?
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Cum de a schimba numele pe o ipotecă
- Poate o bancă să îmi combine ipoteca și linia de credit?
- Cum să treci la o ipotecă cu dobândă numai
- Este o apreciere întotdeauna necesară pentru o ipotecă FHA?