Cum cumpăr case de blocare a impozitelor?
Casele de blocare a impozitelor sunt vândute de către guvernele județene și Departamentul Trezoreriei pentru venituri interne atunci când proprietarii nu plătesc impozitele pe proprietate sau impozitele pe venit. Guvernul vinde casa pentru a colecta impozitele neplătite și a da proprietatea unui proprietar responsabil. Guvernul vinde aceste proprietăți pe baza "așa cum este" și "unde este". Aceasta înseamnă că nu există nicio garanție cu privire la situația imobilelor și, în cazul caselor mobile, cumpărătorii vor trebui să-și facă propriile aranjamente pentru a le muta. IRS și anumite județe - în funcție de legea statului - oferă o perioadă de răscumpărare după vânzare, astfel încât proprietarii anteriori care își plătesc impozitele întârziate și eventualele costuri suplimentare rezultate în urma blocării pot să-și răscumpere casele.
1
Găsiți o casă de blocare a impozitelor pe care doriți să o cumpărați. Puteți găsi liste de blocare a impozitelor pe site-urile guvernului județean și pe site-ul Web al serviciului intern de venituri. Utilizați, de asemenea, servicii comerciale de blocare a pieței, cum ar fi Realty Trac și Foreclosure.com, care oferă instrumente de căutare și analiză suplimentare.
2
Cercetați situația proprietății și orice alte garanții, ipoteci sau alte restricții asupra proprietății. Casele de blocare a taxelor vândute de IRS sunt scoase din toate garanțiile anterioare, ipotecile și titlurile. Consultați departamentul local de planificare pentru a confirma că nu există probleme de zonare cu proprietatea.
3
Aranjați fondurile pentru a cumpăra blocarea impozitelor. Excluziunile fiscale sunt vândute la licitație, iar fondurile trebuie să fie disponibile în timpul licitației. De exemplu, ofertanții câștigători ai împrumuturilor fiscale de la Shasta County, California trebuie să plătească pentru proprietatea lor în decursul unei perioade de 20 de minute sau la sfârșitul licitației dacă sunt vândute după vacanță. Puteți plăti pentru proprietate cu numerar, cec de casă, cec bancar certificat, cecuri de călătorie sau ordine de plată.
4
Participați la licitație și înregistrați-vă pentru vânzare. Trebuie să furnizați o licență de conducere sau un pașaport pentru identificarea fotografiilor.
5
Oferta pentru proprietate. Dacă sunteți cel mai mare ofertant și plătiți prețul integral al excluderii fiscale, veți deține proprietatea.
Bacsis
- Găsiți o listă a site-urilor județene ale asociației de județe din statul dvs. De exemplu, The California State Association of Counties publică o listă de site-uri web pentru cele 58 de județe din California (a se vedea Resurse).
- Cum să înregistrați impozitele pe proprietate în calitate de coproprietar
- Care este impozitul pe bunurile imobiliare?
- Prelucrarea impozitelor pe proprietate
- Taxele de transfer în vânzările imobiliare
- Ce se întâmplă dacă mello-roșul nu este plătit?
- Pot să cumpăr o casă pentru impozitele pe proprietate neplătită?
- Legislația fiscală privind proprietatea imobiliară din California
- Cum să obțineți proprietatea prin plata garanțiilor
- Sunt eu responsabil pentru impozitele pe proprietate după faliment?
- Îmi plătesc impozitele pe proprietatea mea închisă?
- Chestiuni legate de impozitul pe proprietate
- Probleme cu impozitele pe proprietate
- Poate un drept de impozit pe proprietate să cauzeze o blocare a pieței?
- Delinquent taxe pe proprietate și faliment
- Cum să aflăm dacă au fost plătite impozitele pe proprietate
- Cum îmi pot reveni casa după o licitație de impozit pe proprietate?
- Impozitele pe proprietate impozite pe proprietate
- Unde pot găsi informații privind terenurile vândute pentru impozitele pe proprietate neplătite?
- Despre un certificat de garanție fiscală
- Cum sunt evaluate impozitele pe proprietate?
- Dacă am cumpărat o proprietate închisă, cum are efectul acesta valoarea pentru impozitele pe…