OxiMrub.com

Cum de a obține un împrumut de acasă după închidere

Creați un buget care să vă ajute să schimbați obiceiurile vechi de cheltuieli.

conținut

În mod legal, efectele devastatoare ale unei blocări pot rămâne în raportul dvs. de credit timp de șapte ani. Cu toate acestea, efectele procesului asupra ratingului dvs. de credit pot fi atenuate în termen de trei ani printr-o planificare atentă. Utilizați cei trei ani pentru a lucra la refacerea ratingului dvs. de credit. Când vine timpul să se aplice pentru o nouă ipotecă, veți putea să arătați că ați învățat din greșelile dvs., faceți acum plăți la timp și sunteți perfect capabili să vă luați un împrumut de locuință.

1

Creați un buget și respectați-l. Acest lucru vă va ajuta să eliminați vechile obiceiuri de cheltuieli și să creați altele noi. Există multe instrumente gratuite de planificare bugetară online.

2

Solicitați o carte de credit securizată și folosiți-o cu înțelepciune. Asigurați-vă că compania de unde obțineți cardul raportează birourilor de credit. Utilizați cardul în mod regulat, dar încărcați numai până la ceea ce puteți plăti complet în fiecare lună. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți ratingul de credit.

3

Aplicați pentru un împrumut în rate. Din păcate, numai creditul revolving, cum ar fi un card de credit, nu vă va reface suficient creditul pentru a obține un credit ipotecar. Luați în considerare achiziționarea unei mașini necostisitoare, dar fiți pregătiți pentru dobânzi exorbitante din cauza blocării dvs. Plătiți pentru mașină la timp în fiecare lună. În trei ani, când sunteți gata să aplicați pentru o ipotecă, o puteți vinde.

4

Salvați pentru o plată în avans. Împrumuturile la domiciliu asigurate de Administrația Federală a Locuinței (FHA) sunt disponibile debitorilor cu scoruri reduse de credit, la trei ani după închidere, dacă puteți să vă arătați că ați plătit facturile la timp. Plata anticipată va depinde de scorul dvs. de la Fair Isaac Corp (FICO), dar ar putea fi la fel de scăzută ca 3,5% din prețul de achiziție al casei.

5

Rămâi la slujba ta. Creditorii doresc să vadă cel puțin doi ani de angajare continuă la același angajator și nici o reducere a salariilor în acel moment.

Bacsis

• Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană are o listă cu consilierii locali autorizați pe site-ul său.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?
De ce nu este ipoteca mea pe raportul meu de credit?De ce nu este ipoteca mea pe raportul meu de credit?
Cum de a cumpăra o casă cu o taxă pe creditul meuCum de a cumpăra o casă cu o taxă pe creditul meu
O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
Cum să obțineți o ipotecă homebuyer pentru prima datăCum să obțineți o ipotecă homebuyer pentru prima dată
Ce poate face persoana pentru a lucra cu scopul de a cumpăra o casă?Ce poate face persoana pentru a lucra cu scopul de a cumpăra o casă?
Cum pot împrumuta după închidere?Cum pot împrumuta după închidere?
Repararea creditelor ipotecareRepararea creditelor ipotecare
Efecte de blocare a ratingului de creditEfecte de blocare a ratingului de credit
Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de caseÎntrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
» » Cum de a obține un împrumut de acasă după închidere
© 2022 OxiMrub.com