OxiMrub.com

Cum pot împrumuta după închidere?

Vă puteți reconstrui viața după blocarea pieței.

Împuternicirea este un eveniment devastatos din punct de vedere emoțional și financiar, dar nu este sfârșitul. Dacă ați trecut printr-o închidere sau sunteți pe punctul de a trece prin blocare, știți că este posibil să obțineți din nou o ipotecă. Cu un anumit efort, diligență și disciplină, puteți să vă reconstruiți scorul de credit, să vă calificați pentru împrumuturi cu dobânzi de pe piață și să vă propriați din nou propria casă - în mai puțin de șapte până la zece ani va dura pentru închiderea pieței pentru a renunța la raportul dvs. de credit.

1

Obțineți o copie a raportului dvs. de credit și verificați-l pentru acuratețe. Asigurați-vă că în raportul pentru înregistrarea viitoare se va nota luna în care ați terminat blocarea. Creați o listă a datoriilor restante pe care le găsiți în raport.

2

Vorbiți cu o agenție de credit-consiliere, consultant financiar sau contabil pentru a vă asigura finanțele în ordine și pentru a stabili un buget lunar. Creditorii vă caută să învățați din greșeala dvs. și să acționați mai responsabil din punct de vedere fiscal după blocarea dvs.

3

Stabiliți orice datorii restante, în special cele cu plăți întârziate, colecții, judecăți sau garanții, și plătiți cardurile de credit. Sunați-i pe creditorii dvs. și negociați termenii de rambursare, apoi păstrați-le - salvați cecurile și bancnotele de plată ca dovadă a aderării dvs. Atâta timp cât urmăriți termenii conveniți, creditorii dvs. nu mai pot raporta negativ împotriva dvs. și puteți începe să vă proaspeți.

4

Investigați depunerea pentru faliment dacă nu sunteți în măsură să vă întâlniți cu creditorii sau nu puteți să vă răscumpărați datoriile. Consultați un avocat cu experiență în faliment pentru a vedea dacă falimentul este soluția potrivită pentru dvs.

5

Plătiți toate facturile la timp, în special conturile rămase de credit sau împrumuturile pe care le aveți. Creditorii vor dori să vadă creditul curat fără întârzierea efectuării plăților după momentul blocării, pentru a vă oferi un nou împrumut sau ipotecă.

6

Utilizați cardurile de credit pentru achiziții mici în mod regulat și plătiți conturile în întregime în fiecare lună. Nu lăsați cardurile dvs. să devină "depășite", deoarece acestea arată creditorilor că nu ați învățat responsabilitatea fiscală. Plata integrală a soldului în fiecare lună vă va ajuta, de asemenea, să evitați să plătiți rata mare a dobânzii pe care o veți putea plăti după închidere.

7

Economisiți bani pentru o plată în avans, fie pentru o mașină, pentru o casă sau pentru o altă achiziție mare. Având bani pentru a pune în jos vă face un risc mai mare în ochii unui creditor.

8

Aplicați pentru împrumuturi în rate, cum ar fi creditele pentru autoturisme, cu așteptarea de a fi oferite rate de dobândă mai mari decât cele normale. Pe măsură ce construiți o istorie a plății cu promptitudine, veți putea obține termeni mai buni. Puteți, de asemenea, să mergeți la o unitate "cumpărați aici-plătiți-vă aici", care oferă credite debitorilor cu risc ridicat cu falimente și împrumuturi în evidențele lor.

9

Solicitați o autoritate federală pentru locuințe (FHA) sau un împrumut de origine al Departamentului de afaceri pentru veterani (VA) după trei ani sau un împrumut convențional după patru sau cinci ani. Împrumuturile FHA sau VA sunt o opțiune mai bună decât împrumuturile convenționale pentru persoanele cu un istoric de credit încurcat, deoarece sunt flexibile în liniile lor de creditare și nu vă vor penaliza cu o rată a dobânzii mai mare pentru o istorie de credit redusă. De obicei, acestea au o rată a dobânzii de aproximativ 0,5% mai mare decât rata de piață a unui împrumut convențional.

Lucruri de care ai nevoie

• Raport de credit
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înregistrați capitolul 13 pentru a evita blocarea piețeiCum să înregistrați capitolul 13 pentru a evita blocarea pieței
Poți să refinanțezi o locuință cu o închidere pe credit a raportului tău de credit?Poți să refinanțezi o locuință cu o închidere pe credit a raportului tău de credit?
Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?
Ce faci cand casa ta este vanduta in inchidere?Ce faci cand casa ta este vanduta in inchidere?
Cum de a obține o altă ipotecă dacă aveți o blocare a pieței care să vă afecteze creditulCum de a obține o altă ipotecă dacă aveți o blocare a pieței care să vă afecteze creditul
Excluderea îmi afectează ajutorul financiar?Excluderea îmi afectează ajutorul financiar?
Efecte de blocare a ratingului de creditEfecte de blocare a ratingului de credit
Cum se aplică pentru un împrumut de acasă cu credit proastăCum se aplică pentru un împrumut de acasă cu credit proastă
Cât timp are loc o blocare a casei pe înregistrarea dvs. de credit?Cât timp are loc o blocare a casei pe înregistrarea dvs. de credit?
Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
» » Cum pot împrumuta după închidere?
© 2022 OxiMrub.com