OxiMrub.com

De ce nu este ipoteca mea pe raportul meu de credit?

Verificarea imaginii extrasului de card de credit de către Elzbieta Sekowska de la Fotolia.com "/>

Creditele ipotecare nu pot fi enumerate în raportul de credit al debitorului.

Având ipoteca dvs. apare pe raportul dvs. de credit pentru a documenta plățile regulate este un pas important spre îmbunătățirea creditului pentru a vă califica pentru ratele favorabile de refinanțare sau pentru opțiunile de ipotecă secundă. În cazul în care ipoteca nu este pe raportul de credit, faceți un pic de săpat pentru a vedea unde este hiccup și cum să-l enumerate pe raport.

Noi întârzieri în împrumut

Creditele noi necesită timp pentru a apărea în raportul de credit. Dacă sperați să vedeți imediat un credit, veți fi dezamăgit. Este posibil să trebuiască să așteptați 30 până la 60 de zile pentru ca toate documentele să fie depuse înainte ca împrumutul să apară în raport. Escrow are nevoie de timp pentru ca titlul să înregistreze, iar fapta să se înregistreze corect în județ. Deci, în timp ce închideți casa și pictați deja camera de zi, compania escrow continuă să lucreze pentru a finaliza lucrările, asigurându-se că aceasta se supune controlului juridic.

Probleme clerice

Oamenii fac greșeli. Există mai multe posibilități pentru care ipoteca nu este în raportul de credit. Verificarea erorilor de scriere și scriere a numelor sau numerelor de securitate socială înseamnă că agenția de credit nu a putut verifica debitorul în profilul de credit. De asemenea, ar putea însemna că nu sunteți pe nota de împrumut. Este posibil să fiți în titlul proprietății și să contribuiți la plăți, dar dacă nu sunteți înscris pe credit, ipoteca nu va fi în raportul dvs. de credit.

Nu toți creditorii raportează agențiilor de credit

Creditorii mici sau privați nu pot raporta ipoteca agențiilor de credit și nu vi se permite să raportați ipoteca către agențiile de credit. În acest caz, păstrați documentația exactă despre momentul în care creditul a început și istoricul plăților. Apoi, furnizați documentele dvs. creditorilor atunci când solicitați alte împrumuturi. Este la discreția împrumutătorului cu privire la modul în care ele influențează aceste informații.

Alte considerații

Discutați cu creditorul dvs. pentru a vedea dacă există o eroare privind notificarea agenției de credit. Dacă există, aflați cerințele pentru remedierea problemei. Eroare de eroare trebuie să fie ușor de stabilit și să ia timp pentru a apărea pe raportul de credit. În cazul în care purtătorul dvs. de credit pur și simplu nu a raportat-o, întrebați dacă aceasta este o politică standard sau atunci când trimit rapoarte - ar putea face un lot la sfârșitul fiecărei luni.

Rețineți că verificarea uneori a raportului dvs. de credit în toate agențiile de credit ar putea avea rezultate diferite. Unele agenții actualizează informațiile mai repede decât altele.

Dacă sunteți în căutarea pentru o ipotecă mai vechi, să fie conștienți de faptul că executarea ipotecilor și procedurile de faliment poate elimina ipoteca ca datorie curentă după procedurile finaliza descărcarea datoriei. S-ar putea să găsiți o înregistrare a ipotecii ca pe un element din trecut, dar nu ar mai apărea curent.

„>
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să adăugați nume la o refinanță ipotecarăCum să adăugați nume la o refinanță ipotecară
Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…
Modificarea titlului pe un credit ipotecarModificarea titlului pe un credit ipotecar
Cum pot obține o ipotecă privată în raportul meu de creditCum pot obține o ipotecă privată în raportul meu de credit
Oare debitorul poate să mă împiedice să obțin un credit ipotecar?Oare debitorul poate să mă împiedice să obțin un credit ipotecar?
Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?
Cum pot elimina numele unui soț dintr-o ipotecă?Cum pot elimina numele unui soț dintr-o ipotecă?
FHA cerințele de împrumut de refinanțareFHA cerințele de împrumut de refinanțare
Cum de a refinanța o primă ipotecă și de a plăti o secundăCum de a refinanța o primă ipotecă și de a plăti o secundă
» » De ce nu este ipoteca mea pe raportul meu de credit?
© 2022 OxiMrub.com