Cum să adăugați ipoteci la cărțile rapide
Quickbooks este un program de contabilitate dezvoltat și vândut de compania software americană Intuit. În primul rând pentru întreprinderile mici și contabili, permite utilizatorilor să urmărească fluxul de numerar, să emită și să monitorizeze facturile, să gestioneze salarii și să efectueze plăți prin carduri de credit online. Împreună cu toate acestea, permite utilizatorilor să rămână pe lângă ipotecile restante pe care le datorează. Odată ce o ipotecă a fost adăugată în QuickBooks, utilizatorii pot monitoriza soldurile principale, de interes și escrow ale împrumutului lor și pot efectua plăți direct către creditorii lor.
1
Selectați "Schema de conturi" din meniul "Liste" din partea de sus a ecranului și dați clic pe "Nou". Apoi alegeți "Răspundere pe termen lung" din lista derulantă "Tip". Va trebui să configurați conturi pentru principalul dvs. de credit ipotecar, pentru dobânzi și plăți escrow, dacă este cazul.
2
Introduceți titlul contului dumneavoastră ipotecar în câmpul "Împrumut", folosind termenul "Principal". Adăugați întregul sold principal în câmpul "Balanța de deschidere" și data de origine a împrumutului dvs. în câmpul "din" înainte de a da clic pe "Următorul".
3
Selectați "Alte active curente" din lista derulantă, introduceți un nume pentru cont, "Escrow", de exemplu, și completați data "Sold de deschidere" și "de la" înainte de a da clic pe "Următorul".
4
Alegeți "Expense" din lista derulantă, introduceți un nume pentru contul dvs., poate "Interese" și faceți clic pe "OK".
- Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
- Cerințe pentru companiile ipotecare privind rambursarea costurilor suplimentare
- Cum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizate
- Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
- Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
- Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
- Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
- Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
- Cum de a reduce un sold ipotecar
- Cum pot calcula un program de amortizare?
- Scor de credit bun pentru ipoteci
- Este o datorie iertată dacă o ipotecă este rescrisă?
- Plata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lună
- Cum se creează o factură pentru proprietatea de închiriere în cărțile rapide
- Cât de mult o ipotecă merge la principal?
- Poți să faci o casă acasă cu credit rău?
- Cum de a refinanța o primă ipotecă și de a plăti o secundă
- Cum plătesc în mod legal o ipotecă cu un card de credit?
- Ce acoperă un cont de escrow?
- Cum pot plăti un credit ipotecar pe două săptămâni?
- Cum de a refinanța dintr-un interes - numai la o ipotecă tradițională