OxiMrub.com

Cum să închiriezi o casă fără istoric de închiriere

Nu este întotdeauna necesară închirierea unei case de închiriat.

Închirierea unei case poate permite unei persoane să construiască o referință de credit. Adulții tineri se pot confrunta cu obstacole în încercarea de a închiria o casă sau un apartament fără referințe stabilite. Folosind mai multe metode pentru a convinge un proprietar de capacitatea ta de a deveni un chiriaș model, poți să închiriezi o casă cu credit limitat sau fără o istorie a plății locuințelor.

1

Verificați starea creditului de consum. Utilizând instrumente online, puteți vedea datele furnizate de creditor despre experiențele dvs. de plată. Rezolvarea informațiilor raportate negativ ar putea îmbunătăți posibilitatea de a închiria o casă.

2

Obțineți informații de contact pentru proprietarii care au plasat anunțuri pe Internet sau semne de curte despre casele de închiriat. Verificați cartierele pentru semne de închiriere în zonele în care doriți să trăiți.

3

Programați o întâlnire pentru a vă întâlni cu mai mulți proprietari. Cercetați despre cerințele de închiriere ale fiecărui proprietar. Întrebați proprietarului dacă există flexibilitate pentru un solicitant fără referințe de închiriere, cum ar fi un cosigner sau forme alternative de creditare.

4

Prezentați proprietarului o copie actualizată a raportului dvs. privind creditul de consum. Un rating de credit favorabil ar putea oferi factori compensatori pentru un chiriaș potențial fără referințe de închiriere.

5

Obțineți referințe de caracter de la angajator, rude și prieteni. Dacă ați plătit chirie părinților sau altor membri ai familiei, puteți obține o scrisoare care să reflecte istoricul plăților. Cereți angajatorului să vă valideze etica profesională, precum și perspectivele dvs. de angajare în continuare.

6

Obțineți documentația de la companiile pe care le-ați plătit conform convenției. Utilizați scrisori din surse alternative de credit, cum ar fi companiile de telefonie mobilă, companiile de închirieri auto, comercianții cu amănuntul de bijuterii sau agentul dvs. de asigurare auto, pentru a vă demonstra sinceritatea față de angajamentele financiare.

7

Oferiți să furnizați mai multe luni de plăți avansate de închiriere. De exemplu, dacă rata de închiriere este egală cu 600 USD pe lună, puteți propune un avans de închiriere de trei luni și un depozit de securitate. În cazul în care depozitul dvs. de securitate reflectă valoarea ratei de închiriere, le-ați furniza proprietarului 2400 USD înainte de data transferului dvs. (600 de ori de trei luni, plus un depozit de securitate de 600 USD).

8

Contactați un agent imobiliar pentru a discuta despre închirierea unei case. Specialiștii în domeniul imobiliar reprezintă adesea proprietarii de locuințe care ar putea accepta chiriași fără referințe de închiriere. Un rating atrăgător de credit și o sursă solidă de venit vă pot permite să localizați o locuință de închiriat prin intermediul unui agent imobiliar local.

sfaturi

• Persistența ți-ar face să găsești o casă de închiriat. Este posibil să aveți nevoie să vorbiți cu mai mulți proprietari înainte de a primi cheile către o proprietate de închiriere.
  • Obținerea unui cosigner cu referințe puternice de credit ar putea să vă permită obținerea unui contract de închiriere fără istoric de închiriere.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a închiria o casă pentru a cumpăra fără creditCum de a închiria o casă pentru a cumpăra fără credit
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Poate proprietarul meu să discute cererea mea de închiriere?Poate proprietarul meu să discute cererea mea de închiriere?
Cum de a găsi o opțiune de închiriere acasă pentru a cumpăraCum de a găsi o opțiune de închiriere acasă pentru a cumpăra
Pot să fiu închiriat cu altcineva dacă am o evacuare?Pot să fiu închiriat cu altcineva dacă am o evacuare?
Cum mă pot închiria o casă?Cum mă pot închiria o casă?
Cum se găsește chiria proprietăților propriiCum se găsește chiria proprietăților proprii
Unde pot găsi apartamente de închiriat?Unde pot găsi apartamente de închiriat?
Ce caută proprietarii de la chiriași?Ce caută proprietarii de la chiriași?
Cum să închiriezi în siguranță un apartament prin craigslistCum să închiriezi în siguranță un apartament prin craigslist
» » Cum să închiriezi o casă fără istoric de închiriere
© 2022 OxiMrub.com