Cum să obțineți o ipotecă atunci când vă mutați
Procesul de cumparare acasa este o provocare, dar devine si mai dificil cand nu sunteti familiarizat cu zona. Dacă vă relocați și aveți nevoie de o ipotecă, aceasta vă ajută să faceți o cercetare înainte de timp. Aceleași cerințe de bază pentru a obține o ipotecă se aplică, indiferent unde se află casa. Cu toate acestea, cel mai mare obstacol este adesea dovedind că aveți un venit sigur.
1
Discutați cu un agent imobiliar cu experiență sau cu un broker din noua zonă. În timp ce sunteți încă angajat, explicați situația unei persoane care este familiarizată cu cerințele creditorului local și poate identifica eventualele probleme care pot apărea.
2
Rămâneți angajat în același domeniu. Creditorii doresc să vă asigurați că aveți o sursă constantă de venit. Dacă lucrați pentru un alt angajator, cel puțin rămâneți în același câmp. Experimentarea cu cariera ta ar putea ridica steaguri roșii.
3
Asigurați locurile de muncă înainte de a vă înscrie. În general, creditorii nu acceptă o ofertă de muncă de la un nou angajator ca dovadă a venitului. Majoritatea creditorilor necesită fonduri recente de plată și formulare W-2.
4
Economiseste bani. Un fond de rezervă vă poate crește șansele de a vă califica pentru un credit ipotecar.
5
Căutați o bancă care dispune de un program de relocare a ipotecilor. De exemplu, Wells Fargo are un program care să ajute la simplificarea procesului de cumpărare. Consultanții de relocare explorează opțiunile de finanțare și pre-califică solicitanții de împrumuturi. PNC Ipoteca oferă, de asemenea, un program care facilitează relocarea. Banca garantează închiderea și finanțarea la timp în toate cele 50 de state.
- Cum să includem venitul soțului / soției pe ipoteca FHA
- Cum scap de pmi pe ipoteca mea?
- Cum să eliminați un nume dintr-o ipotecă comună
- Cum să vă calificați pentru un împrumut de acasă FHA
- Cum pot face o vânzare pe scurt într-o casă?
- Aveți nevoie de o evaluare pentru o casă de vânzare rapidă?
- Cum să găsiți un broker de credit ipotecar
- Cum să obțineți o ipotecă bazată pe venitul străin
- Precalificări ale unui credit ipotecar
- Cum obțin un al doilea împrumut de acasă?
- Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
- Cum pot să-mi vând casa în timp ce este în blocare?
- Ce este ipoteca cumpărare?
- Cum de a schimba numele pe o ipotecă
- Cum să obțineți o ipotecă de acasă cu o decontare structurată ca dovadă a venitului
- Pot să solicit împrumuturi ipotecare la domiciliu cu două companii diferite în același timp?
- Cerințe privind venitul ipotecar pentru persoanele care desfășoară activități independente
- Dovada de fonduri pentru un credit ipotecar
- Pot să mă calific pentru o ipotecă înainte de a-mi vinde casa și de a satisface ipoteca existentă?
- Cât timp trebuie să așteptați înainte să puteți lua oa doua ipotecă?
- Cât timp trebuie să fiu angajat înainte de a se califica pentru un împrumut?