OxiMrub.com

Care este cea mai rapidă modalitate de a vă plăti creditul ipotecar?

Marea majoritate a creditelor pentru locuințe de astăzi sunt construite pe un termen de 30 de ani. Dar doar pentru că creditorul dvs. vă oferă 30 de ani pentru a-ți plăti creditul ipotecar, nu înseamnă că trebuie să dureze atât de mult. Există multe modalități prin care puteți reduce durata de timp necesară pentru a plăti creditul ipotecar, economisind astfel bani. Cea mai rapidă modalitate este să încheiați un împrumut cu un termen mai scurt, care să reducă plata totală a dobânzii dvs., dar o altă metodă poate funcționa cel mai bine pentru dvs.

Credite mai scurte

Poate că cea mai rapidă modalitate de a plăti o ipotecă este de a asigura unul care are un termen mai scurt. Majoritatea companiilor ipotecare oferă note de 15 ani. Potrivit revistei Good Housekeeping, un împrumut de 15.000 de dolari pe o perioadă de 15 ani, cu o dobândă de 5,5 la sută, ar mări plata lunară cu 330 de dolari pe lună. Dar, în schimb, veți plăti împrumutul în 15 ani și veți putea economisi până la 103.000 de dolari în plăți de dobânzi, comparativ cu o notă de 30 de ani.

Plăți pe două săptămâni

Plățile ipotecare în mod tradițional se datorează lunar. Dar unele companii ipotecare vă permit să efectuați plăți biweekly prin împărțirea plății lunare la jumătate. Compania dvs. ipotecară nu vă poate oferi plăți biweekly, dar dacă nu există nici o limbă în documentele dvs. ipotecare care să interzică plățile suplimentare, nu este o idee proastă de a le instala singuri. Iata de ce. Potrivit Good Housekeeping, un plan de plată biweekly vă permite să efectuați 26 de plăți într-un an sau echivalentul a 13 plăți lunare. Casa de gospodărie bună estimează că un plan biweekly vă poate salva șase ani în valoare de plăți ipotecare și 37.000 de dolari în interes.

Accelerator împrumuturi

Potrivit MSN Money, împrumuturile de accelerator sunt mai populare în străinătate, dar se îndreaptă spre S.U.A. și au potențialul de a vă rade plățile de dobânzi. Faceți plata dvs. ipotecară lunară, însă există doi pași suplimentari. În primul rând, depuneți salariul dvs. într-un cont conectat la creditul ipotecar, în majoritatea cazurilor un tip de cont de acasă. În al doilea rând, tot ceea ce nu cheltuiți pe cheltuieli de trai în fiecare lună este aplicat principalului dumneavoastră ipotecar. Acesta este un plan bun pentru familiile care nu cheltuiesc mai mult decât le fac în fiecare lună.

Plătiți mai mult decât minimul

Așa cum am menționat mai devreme, nimic nu te oprește să aplici surplusul de numerar în ipoteca ta, cu excepția cazului în care este explicit interzis de către creditorul tău. Un exemplu vine de la revista Good Housekeeping, care a raportat că chiar și aplicarea a doar 1 dolar suplimentar pe lună pentru plata dvs. ar reduce termenul unui împrumut de 150.000 dolari la dobândă de 6% la opt ani și va reduce plata totală a dobânzii cu aproximativ 52.000 $. În acest caz, veți începe cu o plată ipotecară de 900 USD și apoi veți plăti 901 dolari a doua lună, 902 dolari a treia lună și așa mai departe.

Plata altor datorii

Probabil că împrumutul dvs. ipotecar este stabilit la o rată a dobânzii mai mică decât datoria dvs. revolving. Dacă este cazul, iar plățile dvs. ipotecare sunt fixe, o tactică este să vă plătiți celălalt datorie și apoi să utilizați economiile pentru a vă aplica plata ipotecii. Site-ul Motley Fool, un site de consultanță financiară, recomandă mai multe modalități de a plăti mai repede datoriile, cum ar fi soldurile cărților de credit și creditele pentru autoturisme, inclusiv efectuarea plăților mai mari decât cele minime și utilizarea metodei "snowball". Cu această metodă se aplică numerar suplimentar la o datorie până când este plătită și apoi treceți la următoarea. Plățile suplimentare ar putea să vă salveze mii de dolari care ar putea fi aplicate ipotecii dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Cum obțin o plată ipotecară scăzută?Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Cum pot calcula plata în exces a unei ipoteci pentru a scurta un împrumut?Cum pot calcula plata în exces a unei ipoteci pentru a scurta un împrumut?
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Dezavantajele unui credit ipotecar de 40 de aniDezavantajele unui credit ipotecar de 40 de ani
Plata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lunăPlata ipotecii la fiecare două săptămâni vs. Două ori pe lună
Cât de mult o ipotecă merge la principal?Cât de mult o ipotecă merge la principal?
Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
» » Care este cea mai rapidă modalitate de a vă plăti creditul ipotecar?
© 2022 OxiMrub.com