Opțiuni de refinanțare scurte
Dacă datorați mai mult creditului ipotecar decât ceea ce este în valoare de casa dvs., opțiunile dvs. de refinanțare a acestui împrumut sunt limitate. Și acest lucru este nefericit, deoarece o refinanțare ipotecară la un împrumut cu o rată a dobânzii mai mică vă poate economisi bani semnificativi în fiecare lună. Dacă aveți un împrumut ipotecar de 250.000 de dolari, puteți economisi mai mult de 320 dolari pe lună prin refinanțarea acelui împrumut de la unul cu o rată a dobânzii de 7% la o rată de 5%. Din fericire, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a refinanța chiar și atunci când valoarea dvs. de acasă este scurtă.
Acasă Refinanța accesibilă
Guvernul federal a lansat anul trecut programul său de acomodare de refinanțare la domiciliu. Acest program este conceput pentru a ajuta proprietarii de case să obțină refinanțare chiar dacă acestea datorează mai mult pe casele lor decât ceea ce merită, ceea ce creditorii ipotecari convenționali rareori vor permite. Refinanțarea la domiciliu este accesibilă proprietarilor de locuințe care datorau până la 125% din valorile lor. Acest lucru înseamnă că un proprietar care deține o casă în valoare de 100.000 de dolari poate datora până la 125.000 de dolari pentru împrumutul ipotecar. Pentru a se califica pentru programul, proprietarii de case trebuie să fie de refinanțare un împrumut pe o casa de una până la patru unități, au un credit deținut sau garantate de Fannie Mae sau Freddie Mac și să fie curent cu ratele.
Sunați-le pe creditor
Nu toți creditorii participă la programul de refinanțare al guvernului. Asta nu înseamnă însă că nu vă vor refinanța împrumutul de locuință, chiar dacă valoarea locuinței dvs. este mai mică decât ceea ce datorați. Politicile creditorilor privind refinanțările variază. În timp ce majoritatea creditorilor convenționali solicită proprietarilor să aibă 80% capitaluri proprii înainte de a aproba o refinanțare, alții ar putea avea standarde laxă. Cheia este pentru consumatori să facă cumpărături.
Modificarea împrumutului
Acei proprietari care nu se pot califica pentru refinanțare, fie prin programul guvernamental, fie prin creditorii privați, pot să solicite o modificare a împrumutului ipotecar. Potrivit unei modificări, creditorii vor reface creditele proprietarilor de locuințe astfel încât să plătească mai puțin în fiecare lună. Aceasta este o opțiune care creditorii rezervă pentru proprietarii de case care se luptă să plătească plățile de împrumut la domiciliu în fiecare lună și sunt la risc de a pierde casele lor la blocarea pieței în cazul în care nu pune mâna pe o plată lunară mai mică. Guvernul federal încurajează chiar creditorii să modifice mai multe împrumuturi pentru locuințe. Prin Acasă la prețuri accesibile Modificarea programului său, guvernul este oferirea de stimulente financiare pentru creditorii care modifica împrumuturi de origine, fie prin reduceri de rata dobânzii, prin modificarea condițiilor împrumutului sau iertându-o parte a soldurilor principalelor credite. Pentru a vedea dacă vă puteți califica pentru o modificare a împrumutului ipotecar, dacă valoarea dvs. la domiciliu vă împiedică să refinanțați împrumutul, sunați la creditorul ipotecar și explicați că nu vă mai puteți permite plata lunară ipotecară.
- Dezavantajele refinanțării creditului ipotecar
- Cum de a refinanța o casă fără a închide costurile la un u.s. bancă
- Ce înseamnă să refinanțezi casa ta?
- Cele mai bune rate de refinanțare fără costuri de închidere
- Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
- Cum de a refinanța: ajutor pentru proprietarii de case
- Opțiuni de refinanțare la domiciliu
- Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?
- Cât de curând după cumpărarea unei case în cadrul programului usda pot refinanța?
- Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
- Pot refinanța ipoteca mea cu doar 10 la sută din împrumutul meu plătit?
- Cum de a refinanța o ipotecă cu o deducere a dobânzii
- Faptele de refinanțare
- Ar putea o refinanță ipotecară să reducă deducerile fiscale?
- Pot refinanța dacă valoarea mea la domiciliu este mai mică decât valoarea creditului?
- Este bine să refinanțez un împrumut ipotecar FHA?
- Procedura de refinanțare a unui credit ipotecar
- Cum pot compara ratele de refinanțare ale creditelor ipotecare ale diferiților creditori?
- Cum de a refinanța un împrumut jumbo
- Cum să obțineți o rată scăzută la refinanțare
- Opțiuni pentru refinantarea ipotecilor cu dobândă mare