OxiMrub.com

Cum se calculează un împrumut FHA

Obțineți informații exacte privind împrumutul FHA înainte de a vă calcula plata lunară.

Împrumuturile asigurate de Administrația Federală pentru Locuințe sau FHA necesită mai multe calcule decât orice alt împrumut ipotecar. Acestea necesită întotdeauna o primă de asigurare ipotecară sau MDI, care este, de obicei, finanțată din suma creditului. Acest lucru se întâmplă după scăderea avansului. Împrumuturile FHA au, de asemenea, o sumă lunară MIP care se adaugă plății lunare. Mulți cumpărători noi folosesc creditarea de la FHA datorită cerinței de plată de 3,5%, deși debitorii cu scoruri de credit sub 580 sunt obligați să reducă cu 10%.

1

Găsiți prețul de achiziție corect al casei din contractul dvs. de vânzare. Pentru debitorii cu un scor de credit mai mare de 580, este necesară o plată minimă de 3,5%, dar mai mult poate fi plătită. De exemplu, 3,5% din casa de 100 000 $ ar fi de 3.500 $. Această sumă plătită din prețul de 100.000 de dolari este egală cu 96.500 $. Aceasta este suma de bază a împrumutului.

2

Adăugați 2,25 la sută pentru prima de asigurare ipotecară în avans la valoarea împrumutului de bază de 96.500 de dolari pentru a obține 98.671,25 $. Aceasta reprezintă noua valoare a împrumutului, deși valoarea împrumutului ar fi rotunjită, în mod normal, la 98.670 dolari. Rezervele de 1,25 dolari rămase vor fi colectate de la împrumutat la închidere.

3

Calculați suma lunară de asigurare ipotecară prin înmulțirea sumei dvs. de împrumut de 98.670 $ cu .0055, care este egală cu 542.69 $. Această cifră reprezintă o sumă anuală, astfel încât să împărțiți 542.69 dolari cu 12 pentru a obține 45.22 dolari, care se adaugă la plata dvs. lunară.

4

Calculați plata lunară prin utilizarea factorilor ipotecare, prezentați în Resurse. Pentru a calcula plata lunară pentru 98.670 dolari pentru o ipotecă pe o perioadă de 30 de ani cu o rată a dobânzii de 5%, mergeți la diagrama factor. Acești factori sunt stabiliți pentru 1.000 $ pentru diferiți termeni. Înmulțiți 98.67 cu factorul 5.36822, care este egal cu 529.68 dolari - plata dvs. de bază lunară. Dacă taxele dvs. totale de 1.200 de dolari pe an (100 USD pe lună) și asigurarea proprietarilor de apartamente costă 1.800 de dolari pe an (150 USD pe lună), adăugați suma de 250 USD plus 45.22 USD (lunar MIP) la plata lunară de 529.68 USD pentru o plată lunară totală de 824.90 $ .

Lucruri de care ai nevoie

• Prețul de vânzare al contractului
  • Pen și hârtie
  • Calculator

Bacsis

• PIB lunar poate fi abandonat atunci când împrumutul dvs. este plătit până la 78% din prețul de achiziție. Istoricul dvs. de plăți ar trebui să fie acceptabil pentru creditor și cinci ani de plăți ar trebui să fie plătite înainte de a solicita reducerea PIB.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Dacă puneți 25% în jos pe un credit ipotecar primiți în mod automat calificatDacă puneți 25% în jos pe un credit ipotecar primiți în mod automat calificat
Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?
Sunt ratele ipotecare FHA mai mici decât cele tradiționale?Sunt ratele ipotecare FHA mai mici decât cele tradiționale?
Cum pot calcula o primă de asigurare ipotecară în avans pentru o refinanță?Cum pot calcula o primă de asigurare ipotecară în avans pentru o refinanță?
Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?
Cum pot calcula costurile de plată și de închidere?Cum pot calcula costurile de plată și de închidere?
Cum să obțineți un credit ipotecar cu un scor de credit de 576Cum să obțineți un credit ipotecar cu un scor de credit de 576
Orientări privind asigurarea ipotecară FHAOrientări privind asigurarea ipotecară FHA
» » Cum se calculează un împrumut FHA
© 2022 OxiMrub.com