Cum să găsiți informații fiscale despre o casă
Informațiile privind impozitul pe proprietate pentru o casă sunt disponibile dacă știți unde să căutați și cine să contactați. Impozitele pe proprietate sunt sumele percepute unei case în fiecare an de către administrația locală și districtul școlar, iar banii colectați merg spre sprijinirea diferitelor servicii publice din zonă. Găsirea informațiilor privind impozitul pe proprietate asupra unei case este utilă pentru o varietate de eforturi, cum ar fi calcularea cheltuielilor atunci când doriți să cumpărați o locuință sau să comparați facturile de taxă pe proprietate.
1
Contactați departamentul de proprietăți din județ, dacă nu sunteți sigur de locația locuinței. O casă dintr-un sat va datora taxe de proprietate atît pentru oraș, cît și pentru sat, deci trebuie să știți ce impozite pe proprietate se aplică în mod specific casei care vă interesează.
2
Verificați site-ul oficial al agenției de impozitare. Anumiți colectori de impozite pe proprietate, cum ar fi un guvern oraș sau oraș, au instrumente de căutare disponibile pe site-ul oficial care vă permit să căutați informații fiscale specifice prin adresa proprietății sau numele proprietarului. Notați districtul școlar enumerat dacă impozitele școlare nu sunt disponibile. Unele districte școlare ocupă și mențin evidența fiscală școlară.
3
Contactați agențiile locale de impozitare. O casă dintr-un oraș plătește în mod obișnuit taxe locale și județene, în timp ce o casă într-un oraș plătește orașul și județul. Taxele pe sat se pot datora unei case situate într-un sat. Taxele de școlarizare se datorează, de obicei, indiferent de locația casei. Adresați-vă colectorului oraș sau oraș dacă taxele școlare sunt incluse în cifrele pe care vi le-ați dat. Dacă nu sunt disponibile impozite școlare, cereți numele districtului școlar și numărul de contact al biroului fiscal.
4
Contactați biroul impozitului școlar dacă este necesar. Solicitați informațiile fiscale pentru adresa dvs. de proprietate.
- Cum se calculează taxele de proprietate în California?
- Care este impozitul pe bunurile imobiliare?
- Cum se calculează taxele de proprietate din California pe o locuință recent achiziționată
- Tipurile de taxe ale proprietarilor de case
- Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
- Cum să afli cât de mult a fost plătit pentru o casă din cartierul tău
- Prelucrarea impozitelor pe proprietate
- Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?
- Cum pot verifica impozitele pe proprietate?
- Implicațiile fiscale ale unei fapte de renunțare la faptă
- Ce este o taxă pe proprietate?
- Pot să revendic o taxă pe proprietate plătită în casa părinților mei?
- De ce cresc impozitele pe proprietate?
- De unde merg banii din impozitele pe proprietate?
- Implicațiile fiscale ale pierderii valorii la domiciliu
- Deducerea impozitelor pe proprietate
- Cum să aflăm dacă au fost plătite impozitele pe proprietate
- Cum îmi pot reveni casa după o licitație de impozit pe proprietate?
- Impozitele pe proprietate impozite pe proprietate
- Unde pot găsi informații privind terenurile vândute pentru impozitele pe proprietate neplătite?
- Cum pot deduce din impozitul meu taxele impozitele imobiliare pe o perioadă parțială?