OxiMrub.com

Dezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriu

Cunoașteți dezavantajele unui împrumut de acasă pentru a vă ajuta să vă protejați investiția.

Un împrumut de capital propriu este de obicei bazat pe nu mai mult de 85% din capitalul propriu în casa ta, raportează Comisia Federală pentru Comerț. În timp ce un împrumut de capital de acasă vă poate oferi niște bani în plus pentru facturi sau îmbunătățiri la domiciliu, există dezavantaje. În general, este important să înțelegeți termenii și condițiile unui împrumut de capital propriu înainte de a semna linia punctată.

Riscul la domiciliu

Când vi se acordă un împrumut de capital propriu, locuința dumneavoastră devine garanție pentru împrumut. Dacă nu reușiți să pierdeți sau să pierdeți plățile pentru împrumut, vă puteți pierde locuința la închidere. Procesul de blocare, în general, are loc în termen de două până la 18 luni după ce un proprietar implică implicit împrumutul. Procesul de blocare variază, în funcție de starea în care se află casa.

Diminuarea rentabilității investiției

Un împrumut de capital de acasă poate face lucrurile mai ușor în prezent, dar diminuează returnarea viitoare când decideți să vă vindeți casa. Când vă atingeți capitalul propriu, luați o parte din profitul total pe care l-ați putea obține în vânzarea casei dvs., ceea ce ar putea face mai dificilă efectuarea unei plăți în avans pentru o nouă. De exemplu, dacă casa dvs. este în valoare de 250.000 de dolari și trebuie să plătiți un împrumut de capital propriu pentru 75.000 de dolari, cel mai mare profit pe care l-ați putea obține într-o vânzare va fi de 175.000 de dolari, după ce ați plătit împrumutul de capital propriu. Cât de mult din cele 175.000 de dolari ar avea ca rezultat un profit pur depinde de cât de mult ar mai datora ipoteca ta, dacă există. De exemplu, dacă totuși ați datorat încă 160.000 de dolari pentru ipoteca dvs., ați pleca cu doar 15.000 $, minus costurile de închidere și alte taxe aplicabile.

Rata fluctuantă a dobânzii

Dacă împrumutul de capital de origine pe care îl primiți nu are o rată fixă ​​a dobânzii, este posibil ca rata dobânzii aplicată împrumutului să crească înainte de a-i plăti integral. O rată variabilă a dobânzii permite modificarea periodică a ratei dobânzii la împrumut, în funcție de o rată a indicelui, cum ar fi o rată a bonului de trezorerie din SUA sau rata primară, care este publicată în unele ziare importante și pe diverse site-uri web online. Dacă rata dobânzii crește, veți plăti mai mulți bani pe întreaga durată a împrumutului.

Taxe

Împrumuturile de capital de acasă pot avea diferite taxe atașate. Tipurile de taxe și costurile totale ale fiecăruia depind de creditor. De exemplu, creditorul poate percepe o taxă de cerere pentru a vă evalua cererea pentru împrumutul de capital propriu. Creditorii pot, de asemenea, percepe taxe de evaluare pentru a avea valoarea casei stabilite înainte de a vă oferi un împrumut. Creditorul poate solicita, de asemenea, o taxă de origine sau de subscriere, care este o taxă percepută de împrumutător pentru stabilirea și procesarea împrumutului. Taxele de pregătire și înregistrare a documentelor sunt, de asemenea, taxe comune. Întrebați creditorul pentru o listă de taxe și sumele lor atunci când cumpără pentru un împrumut de capital propriu.

Creditul de capital de acasă față de linia de capital de capital de origine

Este important să rețineți că există două modalități de a atinge capitalul propriu în casa dvs. Un împrumut pentru acasă este un împrumut pentru o anumită sumă de bani care vă este distribuită într-o sumă forfetară. O linie de credit de origine proprie, sau HELOC, este o linie de credit revolving bazată pe capitalul propriu. Un HELOC vă permite să retrageți diferite sume de bani, după cum este necesar sau într-o perioadă de tragere specificată, până la limita de credit. Apoi, efectuați plăți cu privire la suma pe care o împrumutați de la linia de credit, proces identic cu efectuarea plăților către un cont de card de credit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reguli privind capitalul propriuReguli privind capitalul propriu
Cum să obțin un împrumut de la cooperativele meleCum să obțin un împrumut de la cooperativele mele
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriațiCum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Diferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecarDiferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecar
Trebuie să plătiți o pedeapsă cu plata în avans a împrumuturilor pentru acasă?Trebuie să plătiți o pedeapsă cu plata în avans a împrumuturilor pentru acasă?
Cum utilizez un împrumut de acasă pentru a plăti datoriile?Cum utilizez un împrumut de acasă pentru a plăti datoriile?
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?
» » Dezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriu
© 2022 OxiMrub.com