OxiMrub.com

Plata unui credit ipotecar cu un cadou de moștenire timpurie

O moștenire timpurie poate însemna plata unei ipoteci.

O ipotecă este un angajament pe termen lung de a plăti ceea ce este de obicei o plată lunară substanțială de zeci de ani. Dacă sunteți atât de norocoși ca să primiți o moștenire sau să câștigați loteria, atunci plata în avans a ipotecii vă va elibera venitul și veți avea o casă cu numele în numele dvs. și nu banca. Există câteva situații în care decizia de a vă plăti anticipat ipoteca ar putea fi mai puțin implicată, dar, în general, este un vis devenit realitate.

1

Aflați dacă instituția bancară sau de creditare vă permite să plătiți anticipat. În caz contrar, cereți prețul curent al ipotecii dacă ați plătit-o imediat. Acest preț se va schimba de la o săptămână la alta, astfel încât să vă puteți aștepta să obțineți un număr final care poate diferi ușor în ziua în care intrați în bancă pentru a vă achita ipoteca.

2

Faceți o întâlnire pentru a merge la bancă sau creditor să vorbească cu un ofițer. Veți dori să o informați ce intenționați să faceți. Vă va ajuta să efectuați plata efectivă și să vă ajutați să completați documentele de închidere. Păstrați o copie a tot ceea ce semnați.

3

Urmăriți-vă corespondența pentru un plic care conține o "Eliberare de Ipotecă". Acest document dovedește oficial că ipoteca este plătită și că dețineți casa. Trimiteți hârtia într-un loc sigur, chiar dacă există o copie a acesteia pe dos la instanța locală.

Bacsis

• Unii creditori plătesc penalități în avans pentru plățile anticipate. Dacă da, asigurați-vă că aflați ce sunt și în ce moment în ipoteca dvs. aceste penalități de plată anticipate cad. Ar putea fi meritat să vă lăsați moștenirea pentru un an sau doi, pentru a evita sancțiunile substanțiale.

Avertizare

• Nu celebrați prin arderea ipotecii. Documentele tale ipotecare cu plată sunt dovada faptului că ipoteca este plătită.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Procesele ipotecare bancareProcesele ipotecare bancare
Cum să plătiți ipoteca casei dvs. în jumătate de timpCum să plătiți ipoteca casei dvs. în jumătate de timp
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Cum să obțineți un credit ipotecar cu un scor de credit de 576Cum să obțineți un credit ipotecar cu un scor de credit de 576
Cum se plătește premium pmi pe o ipotecă convențională?Cum se plătește premium pmi pe o ipotecă convențională?
Cum să plătiți o ipotecă de 30 de ani în 15 aniCum să plătiți o ipotecă de 30 de ani în 15 ani
Cum să plătiți o ipotecă de 30 de ani în 5 până la 7 aniCum să plătiți o ipotecă de 30 de ani în 5 până la 7 ani
Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
Programe acceleratoare ipotecarePrograme acceleratoare ipotecare
Cum să-mi reduc ipoteca lunarăCum să-mi reduc ipoteca lunară
» » Plata unui credit ipotecar cu un cadou de moștenire timpurie
© 2022 OxiMrub.com