OxiMrub.com

Beneficiile fiscale la achiziționarea unei locuințe hud

Casele HUD care au nevoie de îmbunătățiri pot aduce economii de taxe la momentul vânzării.

Casele HUD sunt case pe care Departamentul Locuințelor și Dezvoltării Urbane se întoarce după ce proprietarii lor au dat faliment pe ipotecile lor de locuințe administrate federal HUD. Ca și alte case închise, casele HUD sunt frecvent vândute la prețuri reduse. În plus față de anumite avantaje fiscale unice legate de prețurile lor, statutul lor și legăturile lor cu HUD, aceștia au aceleași avantaje fiscale ca alte case.

Imobilizări fiscale pentru proprietăți

În timp ce legislația privind impozitul pe proprietate variază de la stat la stat, unele state vă corelează valoarea evaluată pentru impozitul pe proprietate la prețul de achiziție. În aceste state, dacă cumpărați o casă pentru 100.000 de dolari, chiar dacă alte case comparabile vând pentru 120.000 de dolari, impozitele pe proprietate vor fi facturate pe baza valorii mai mici. În cazul în care statul dvs., de asemenea, limitează suma pe care impozitele pe proprietate pot crește în fiecare an, reducerea poate continua să vă economisească banii timp de ani sau chiar zeci de ani.

Ameliorări fiscale deductibile

Multe case închise, inclusiv casele HUD, au fost fie neglijate pentru o perioadă de timp, fie au fost deteriorate în mod intenționat de către proprietarii lor anteriori și trebuie să aibă de lucru pe ele. Munca pe care o faci are cel puțin două beneficii fiscale. Puteți adăuga costul îmbunătățirilor pe care le faceți la baza costurilor dvs., reducând riscul potențial de impozitare a câștigurilor de capital atunci când vindeți proprietatea. Dacă utilizați bani împrumutați, cum ar fi un împrumut de reabilitare FHA 203 (k), pentru a plăti pentru muncă, dobânda poate fi de asemenea deductibilă. Ca un al treilea bonus potențial, dacă înlocuiți unele dintre componentele casei cu sisteme de eficiență ridicată, puteți beneficia și de credite fiscale pentru a compensa o parte din costul modernizării la modele cu eficiență ridicată. Aceste credite sunt disponibile frecvent numai pentru o perioadă limitată de timp, totuși, verificați întotdeauna cu serviciul de venituri interne pentru a vedea ce este disponibil în orice moment.

Indemnizații de asigurare de datorii

Casele HUD sunt adesea pre-calificate pentru finanțarea FHA. Împrumuturile FHA au două tipuri diferite de asigurare ipotecară: o primă unică în avans și o primă anuală anuală pe care o plătiți în bucăți mici în fiecare lună. Începând cu anul fiscal 2013, asigurarea ipotecară pe care o plătiți cu un împrumut FHA - pe o locuință HUD sau orice altă locuință - a fost dedusă din impozit dacă ați fost în limitele de venit stabilite de IRS. Reducerea a fost programată să expire la sfârșitul anului 2013, dar a fost prelungită. Verificați la IRS pentru a vedea ce lege se aplică dacă cumpărați o locuință HUD.

Deduceri de proprietari de case

Casele HUD au, de asemenea, toate aceleași deduceri fiscale ca și alte case, inclusiv deducerea dobânzii ipotecare. Dacă alegeți să solicitați deducerea detaliată, de obicei, veți putea să vă pierdeți întregul interes ipotecar. Impozitele dvs. pe proprietate vor fi o reducere și puteți include, de asemenea, costul oricăror îmbunătățiri pe care le faceți în timp ce dețineți casa pentru a reduce câștigurile de capital atunci când vindeți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se calculează taxele de proprietate în California?Cum se calculează taxele de proprietate în California?
Pauze fiscale pentru executarea ipotecilorPauze fiscale pentru executarea ipotecilor
Tipurile de taxe ale proprietarilor de caseTipurile de taxe ale proprietarilor de case
Moștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuireMoștenirea impozitului pe închiriere în comun cu drept de supraviețuire
Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
Consecințele fiscale ale unei vânzări pe scurt în CaliforniaConsecințele fiscale ale unei vânzări pe scurt în California
Legislația fiscală privind proprietatea imobiliară din CaliforniaLegislația fiscală privind proprietatea imobiliară din California
Poți să obții un credit de tip gospodărie pe un contract de teren?Poți să obții un credit de tip gospodărie pe un contract de teren?
Pot să revendic o taxă pe proprietate plătită în casa părinților mei?Pot să revendic o taxă pe proprietate plătită în casa părinților mei?
De ce cresc impozitele pe proprietate?De ce cresc impozitele pe proprietate?
» » Beneficiile fiscale la achiziționarea unei locuințe hud
© 2022 OxiMrub.com