Cum să găsești un inspector de teren
Imaginați-vă surpriza unui nou proprietar de a lua în posesia unei achiziții recente doar pentru a găsi hamacul unui vecin întins între doi copaci în mijlocul a ceea ce el a presupus a fi curtea lui. Majoritatea proprietarilor de case nu cred niciodată că vor avea nevoie de ajutorul unui inspector, iar găsirea unei persoane calificate disponibile pentru a-și face treaba poate fi o provocare. Persoanele care achiziționează terenuri, subdiviziționează o parcelă sau doresc să construiască pe un lot neimprovenit, ar putea avea nevoie să angajeze un inspector profesionist, licențiat.
1
Adunați toate documentele de închidere asociate cu proprietatea în cauză. Căutați hărți care descriu proprietatea. Verificați hărțile pentru a vedea dacă informațiile răspund la întrebările pe care le aveți. Hărțile de hărți de bază și informațiile despre servitute însoțesc de obicei documentele de asigurare a titlurilor
2
Invitați compania de titlu cu care aveți o politică și cereți-i o recomandare pentru un inspector. Uneori, companiile de titlu pot ajuta să răspundă unor probleme simple, cum ar fi servitutele pe o proprietate - și să salveze un proprietar costul unui sondaj.
3
Sunați agentul imobiliar care v-a vândut proprietatea. Spuneți-i despre orice îngrijorare pe care o aveți despre limitele proprietății și cereți-i să recomande un inspector local. Uneori agenții imobiliari vă pot ajuta să obțineți informații simple, cum ar fi dacă gardurile definesc în mod necesar o linie de proprietate.
4
Căutați pe Internet site-ul asociației inspectorilor în statul în care se află proprietatea. Asociația Surorilor de Teren din California este asociată cu Societatea Națională a Surveyorilor Profesioniști și cu Congresul american privind cartografierea și cartografierea. Răsfoiți informațiile generale și linkurile către profesioniștii licențiați. Efectuați o căutare pentru toți inspectorii care lucrează la nivel local. Apelați profesioniștii listați și întrebați-i dacă fac tipul de muncă de care aveți nevoie, apoi programați o întâlnire și obțineți proprietatea interogată.
Bacsis
- Surveyorii pot defini granițele unei proprietăți și pot efectua o analiză detaliată a conturului unui lot dacă este necesar. Determinarea pantei unei proprietăți este importantă pentru oricine intenționează să construiască o locuință nouă sau o adăugare. Diferiți factori influențează costul unui sondaj, cum ar fi cât de multă cercetare trebuie făcută de către un inspector pentru a obține descrieri complete și fiabile ale parcelelor, mărimea și terenul unui sit și chiar ora anului. În timpul iernii, când copacii frunzișului își pierd frunzele, inspectorii pot realiza mai ușor măsurătorile liniei de vedere.
- Cum să obțineți cifrele pentru taxele pe proprietate
- Cum să aflați numărul de acri de proprietate
- Cum să citiți documentele de studiu
- Cum să aflu dacă casa mea se află într-o zonă de inundații?
- Cum știu dacă am nevoie de asigurare împotriva inundațiilor?
- Cum să dai seama la dimensiunea lotului unei proprietăți
- Cum să afli cât de mult a fost plătit pentru o casă din cartierul tău
- Lista de verificare pentru cumpărarea primei case
- Cum să aflați dacă proprietarul dvs. își plătește ipoteca
- Cine decide cu privire la compania de titlu?
- Cum să aflați unde se află liniile de proprietate pentru casa dvs.
- Diferențele dintre un inspector de teren și un evaluator imobiliar
- Pot afla dacă o persoană decedată deține proprietatea?
- Care este diferența dintre servitute și dreptul de a merge?
- Diferențe în accesul decedat și în vechime
- Tipuri de linii de proprietate
- Cine plătește pentru un studiu de teren?
- Cum să citiți o hartă a terenurilor
- Unde primesc un plan de parcelă pentru casa mea?
- Cum se obține documente de blocare
- Cum să vindeți un servitute