Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Creditele pentru împrumuturi de la domiciliu pot asigura scutirea datoriilor atunci când veniturile sunt utilizate pentru consolidarea facturilor. "În funcție de bonitatea dvs. (venitul dvs., ratingul de credit etc.) și suma datoriei dvs. restante, creditorii de capital acasă vă pot permite să împrumutați până la 85% din valoarea evaluată a casei dvs. minus suma încă datorată la prima dvs. ipotecare ", potrivit Comisiei Federale de Comerț. Îmbunătățirile la domiciliu, costurile de școlarizare și vacanțele pot fi plătite cu încasările dintr-un împrumut de capital propriu.
1
Găsiți valoarea estimată a casei dvs. folosind un site web pentru valori imobiliare. Cunoașterea valorii casei dvs. vă poate ajuta să decideți cu privire la valoarea capitalului propriu de utilizat pentru un împrumut.
2
Creați un plan scris care detaliază modul în care plănuiți să cheltuiți venitul din împrumutul dvs. de capitaluri proprii. Costul total al elementelor care sunt incluse în planul dvs.
3
Găsiți o declarație recentă pentru împrumutul dvs. ipotecar principal (primul). Înregistrați-vă primul bilanț ipotecar. Adăugați suma împrumutului dvs. de capital dorit la primul dvs. credit ipotecar. Suma acestor solduri va fi utilizată pentru a determina raportul combinat dintre împrumut și valoare (CLTV).
4
Împărțiți suma împrumuturilor (prima ipotecă existentă + creditul pentru capitalul propriu dorit) în valoarea de piață a casei dvs. utilizând orice calculator care poate efectua funcții matematice de bază (80.000 dolari proiectat pentru împrumuturi / 100.000 $ valoarea de origine = 80%) CLTV.
5
Solicitați un împrumut de capital propriu pentru CLTV dorit de la creditorul ipotecar primar sau orice bancă care oferă credite ipotecare secundare.
6
Aplicați online pentru un împrumut de capital propriu. Transmiteți cererea dvs. de credit și alte elemente pe care creditorul dvs. le va solicita, cum ar fi locația și starea locuinței dvs., precum și documentarea veniturilor dvs.
- Cum să obțineți aprobarea pentru un împrumut de capital propriu
- Reguli privind capitalul propriu
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
- Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
- Puteți deduce dobânda de împrumut din capitalul propriu din impozitele dvs.?
- Dezavantaje ale împrumuturilor în capitalul propriu
- Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
- Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?
- Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
- Diferența dintre o linie de credit și un împrumut de capital propriu
- Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?
- Ce este necesar pentru un împrumut de îmbunătățire a locuinței?
- Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
- Cum pot obține un împrumut pentru acasă sau pentru ajutor?
- Cum să valorific proprietatea imobiliară?
- Cum funcționează capitalul social
- Pot să cumpăr un condo folosind capitaluri proprii din reședința mea principală?
- Scopul împrumutului este acordarea de împrumuturi în capitalul propriu
- Linie de capital de origine pentru definirea creditelor
- Care sunt toate căile prin care pot scoate echitatea din casa mea?