OxiMrub.com

Cum pot lista o casă ca o casă acasă?

Afișarea cu HUD expune proprietatea dvs. la mii de potențiali chiriași.

HUD este agenția federală care ajută persoanele cu venituri mici și familiile să găsească locuințe curate, sigure și accesibile. HUD eliberează fonduri federale de locuințe autorităților locale de locuințe. Autoritățile locale de locuințe, la rândul lor, plătesc majoritatea sau toată chiria pentru participanții la secțiunea 8 care locuiesc în case private. Pentru a închiria chiriașilor în secțiunea 8, un proprietar trebuie să-și înscrie închirierea la autoritatea locală. Înscrierea unei proprietăți în Secțiunea 8 garantează o sursă sigură de chiriași, fără a avea nevoie de lunar de colectare a chiriei.

1

Contactați autoritatea locală de locuințe. HUD întreține o bază de date cu informații de contact pentru autoritățile locale de locuințe (a se vedea resursele).

2

Completați cererea de listare cerută de autoritatea pentru locuințe. Cererea poate fi completată online sau prin descărcarea formularului și fie prin trimitere prin fax, prin poștă, fie prin returnarea personală către autoritatea de locuit. De asemenea, puteți completa formularul de la autoritatea de locuințe.

3

Furnizați autorității pentru locuințe o dovadă a dreptului de proprietate, cum ar fi o faptă sau o declarație de închidere HUD-1 - un act de identitate eliberat de stat, cum ar fi un permis de conducere - și un W-9 completat corect pentru raportarea impozitului pe venit. Aceste documente nu sunt obligate să vă afișeze proprietatea, însă transformarea lor în timpurie face ca procesul de închiriere să meargă mai ușor decât unul pe care l-ați găsit un chiriaș.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum îmi închiriez casa prin hud?Cum îmi închiriez casa prin hud?
Cum obțin o aplicație pentru programele hud?Cum obțin o aplicație pentru programele hud?
Cum pot determina chiria pe locuințe subvenționate?Cum pot determina chiria pe locuințe subvenționate?
Date despre locuințe cu venituri reduseDate despre locuințe cu venituri reduse
Programe de locuințe cu venituri reduse în zona de golf din San Francisco, CaliforniaPrograme de locuințe cu venituri reduse în zona de golf din San Francisco, California
Legile privind locuințele publiceLegile privind locuințele publice
Cum pot deveni o parcelă opt proprietar?Cum pot deveni o parcelă opt proprietar?
Calificări pentru locuințe cu venituri reduseCalificări pentru locuințe cu venituri reduse
Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?
Cum să vă calificați proprietatea pentru locuința din secțiunea 8Cum să vă calificați proprietatea pentru locuința din secțiunea 8
» » Cum pot lista o casă ca o casă acasă?
© 2022 OxiMrub.com