OxiMrub.com

Cum pot afla dacă un apartament este secțiunea 8?

Solicitarea managerului este cel mai simplu mod de a obține informații despre un apartament.

Secțiunea 8 (Housing Choice) este un program federal de locuințe în care Departamentul pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană din SUA (HUD) oferă bani autorităților locale de locuințe pentru a subvenționa chiriile familiilor cu venituri mici și a persoanelor fizice. Proprietarii privați furnizează casele și apartamentele care sunt inspectate și aprobate de inspectorii din secțiunea 8 înainte de a fi acceptate în program. Autoritățile de locuințe mențin o bază de date a locuințelor și apartamentelor enumerate pentru închirierea secțiunii 8, dar o unitate enumerată nu poate trece inspecția pentru a deveni secțiunea 8 de locuințe. Proprietarii înșiși sunt o sursă mai precisă de informații privind statutul de chirie.

1

Găsiți numărul de telefon sau adresa biroului de management al apartamentului. Cele mai multe apartamente mai mari au un manager la fața locului și un semn care identifică biroul de conducere. Apartamentele mici și unitățile unice au, de obicei, un semn care dă un număr pentru a solicita informații. Asistența în agendă vă va oferi, de asemenea, un număr de telefon și o adresă dacă aveți numele complexului.

2

Sunați sau vizitați biroul de administrare.

3

Întrebați managerul sau alt angajat dacă apartamentul acceptă voucherele din secțiunea 8.

Bacsis

• Adresați-un rezident pentru numărul de gestionare, dacă toate celelalte nu reușesc.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum îmi închiriez casa prin hud?Cum îmi închiriez casa prin hud?
Cum pot determina chiria pe locuințe subvenționate?Cum pot determina chiria pe locuințe subvenționate?
Date despre locuințe cu venituri reduseDate despre locuințe cu venituri reduse
Legile privind locuințele publiceLegile privind locuințele publice
Oamenii cu dizabilități primesc chirie scăzută în California?Oamenii cu dizabilități primesc chirie scăzută în California?
Cum pot deveni o parcelă opt proprietar?Cum pot deveni o parcelă opt proprietar?
Ce înseamnă locuințe subvenționate?Ce înseamnă locuințe subvenționate?
Cum pot obține lista de chirie a casei mele cu muzCum pot obține lista de chirie a casei mele cu muz
Cum să vă calificați proprietatea pentru locuința din secțiunea 8Cum să vă calificați proprietatea pentru locuința din secțiunea 8
Cum pot lista o casă ca o casă acasă?Cum pot lista o casă ca o casă acasă?
» » Cum pot afla dacă un apartament este secțiunea 8?
© 2022 OxiMrub.com