OxiMrub.com

Eliminarea unei legi fiscale de stat

Plătiți impozitele restante pentru a scăpa de garanția dvs. fiscală.

conținut

O garanție fiscală este plasată împotriva ipotecii sau a salariului dvs. ca un efort de a vă forța să vă plătiți impozitele datorate în trecut. Ea vă afectează ratingul de credit și vă va împiedica să vă vindeți casa sau să vă controlați propriile finanțe. Veți dori să lucrați cu biroul fiscal de stat cât mai repede posibil pentru ao rezolva.

1

Verificați cu statul să aflați exact cât se așteaptă să plătiți. În general, suma se schimbă în timp, deoarece aceștia continuă să vă perceapă dobânzi pentru impozitele pe care nu le-ați plătit. Dacă aveți o garanție fiscală în vigoare, înseamnă că a trecut ceva timp și ați ignorat notificările anterioare pe care le-au trimis.

2

Efectuați un plan de plată care este posibil pentru bugetul dvs. Dacă garanția este împotriva salariului dvs., nu veți avea mult de spus în această chestiune dacă nu credeți că garanția este plasată incorect. Un exemplu ar fi după un divorț sau moartea unui soț. Guvernul face excepții pentru anumite situații atenuante dacă vă faceți timp să comunicați cu ei.

3

Plătiți datoriile cât mai repede posibil. Nu veți vedea că este eliminat până când soldul este decontat sau dacă ați introdus anumite modalități de plată. Statul va retrage anunțul asupra unui drept de reținere împotriva dvs. dacă efectuați plăți satisfăcătoare.

4

Așteptați cel puțin 30 de zile după ce ați făcut aranjamentele sau ați plătit impozitele și taxele datorate în trecut, înainte de a verifica dacă statul a fost retras. Veți vedea în continuare nota de garanție pe raportul dvs. de credit timp de șapte ani, dar ar trebui să fie listate ca un drept de plată plătit.

Bacsis

• Păstrați înregistrări ale tuturor comunicărilor.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot evita blocarea impozitului pe profit?Cum pot evita blocarea impozitului pe profit?
Cum să eliminați un liensCum să eliminați un liens
Cum poți să scrii taxele imobiliare?Cum poți să scrii taxele imobiliare?
Ce pot să fac dacă ipoteca mea nu eliberează o garanție?Ce pot să fac dacă ipoteca mea nu eliberează o garanție?
Ce afectează un lien fiscal?Ce afectează un lien fiscal?
Ce să fac dacă cineva pune o garanție împotriva casei mele?Ce să fac dacă cineva pune o garanție împotriva casei mele?
Cum să vă revendicați casa pe impoziteCum să vă revendicați casa pe impozite
Programe de impozit pe proprietatePrograme de impozit pe proprietate
Taxe imobiliare faqTaxe imobiliare faq
Deducerea fiscală pentru deținerea unei caseDeducerea fiscală pentru deținerea unei case
» » Eliminarea unei legi fiscale de stat
© 2022 OxiMrub.com