Programe de impozit pe proprietate
Atunci când proprietarii de case nu reușesc să plătească impozitele pe proprietate, Serviciul de venituri interne și unele organe fiscale de impozitare a veniturilor solicită garanții fiscale asupra locuințelor ca mijloc de asigurare a datoriilor. Aceste garanții vă asigură că nu vă puteți vinde proprietatea fără să vă plătiți garanția. Atunci când garanțiile nu se plătesc, organismele de impozitare obțin uneori o taxă fiscală, care dă corpului de impozitare dreptul de proprietate asupra locuinței. În cele mai multe cazuri, însă, proprietarii de case pot utiliza programe speciale pentru a rezolva garanțiile fiscale înainte ca implicațiile financiare să devină mult mai rele.
Programe de rambursare
Proprietarii de locuințe pot încheia un plan de rate IRS pentru a evita un drept de impozitare. Odată ce li se aplică legea, proprietarii pot utiliza un plan de rate al IRS pentru a-și achita datoria. IRS este mai puțin probabil să vândă o locuință atunci când proprietarul efectuează rate, dar garanția rămâne până la plata întregii datorii. În cadrul unui astfel de plan, contribuabilul poate accepta plata unei plăți lunare debitate dintr-un cont bancar sau dedusă dintr-un control de salarizare. Contribuabilii pot, de asemenea, să plătească prin card de credit, cec sau ordine de plată. IRS percepe o taxă de 105 USD pentru contracte de rambursare. Unele state, inclusiv California, permit, de asemenea, programe de instalare pentru proprietarii de case. În California, un program de tranșe poate fi folosit pentru a elimina un lien sau pentru a opri un drept de reținere. Potrivit consiliului de egalitate al statului, acesta nu creează un drept de proprietate asupra unui bun în cazul în care există un acord de rambursare, cu excepția cazului în care contribuabilul nu respectă acordul.
Ofertă în compromis
IRS și Consiliul de egalizare din California au un program de iertare fiscală cunoscut sub numele de ofertă în compromis. Acesta este un acord între un contribuabil și organismul de impozitare pentru a deconta o datorie fiscală pentru o sumă mai mică decât suma datorată. O ofertă în compromis este dificil de obținut. Potrivit site-ului IRS, există trei situații care ar putea oferi contribuabililor posibilitatea de a face o ofertă în compromis. În primul rând, trebuie să existe o îndoială că datoria fiscală poate fi colectată. Acest lucru ar putea fi cazul unei persoane care are puțin sau deloc echitate într-o casă. Cel de-al doilea caz este atunci când există îndoială că contribuabilul este responsabil pentru datorie. A treia instanță este atunci când colectarea datoriilor este considerată a crea o dificultate economică sau ar fi neloial. IRS folosește exemplul unei familii care se îngrijește de o boală pe termen lung. Dacă colectarea datoriilor, inclusiv printr-o garanție fiscală, este considerată a crea o dificultate semnificativă, contribuabilul ar putea solicita o ofertă în compromis și să primească aprobarea.
Eliberarea parțială
În unele cazuri, contribuabilii pot solicita eliberarea parțială a unei garanții fiscale. Aceasta oferă proprietarului proprietății opțiuni care nu sunt altfel disponibile. De exemplu, Consiliul de Stat pentru Franciza de Stat din California permite eliberarea parțială a unei garanții atunci când proprietarul proprietății trebuie să transfere drepturi asupra proprietății, chiar dacă fondurile din transfer nu sunt suficiente pentru a satisface garanția de stat. În cazul unei eliberări parțiale, garanția rămâne în vigoare, chiar dacă o altă parte are drepturi asupra proprietății. Eliberările parțiale sunt admise, de asemenea, atunci când contribuabilul nu are drepturi de proprietate asupra proprietății. De exemplu, un proprietar ar putea solicita o eliberare parțială a unui lien în cazul în care un împrumut dorește să vândă proprietatea. Atunci când este permisă eliberarea parțială, contribuabilul nu poate transfera titlul altor proprietăți deținute sau dobândite.
Subordonare
Atât la nivel federal, cât și la nivel de stat, subordonarea este un mijloc prin care proprietarii de proprietăți pot face față unui drept de arest. Subordonarea nu eliberează garanția, ci permite proprietarului proprietății să gestioneze finanțele legate de proprietate. În cele din urmă, subordonarea face ca impozitul pe profit să aibă o prioritate mai mică decât alta pe proprietate. Adesea, celălalt lien este un ipotec acasă. Prin acordarea priorității asupra garanției ipotecare, creditorii pot modifica împrumuturile, iar contribuabilii pot refinanța împrumuturile. În unele cazuri, acest lucru permite proprietarului de proprietate să se afle într-o poziție financiară mai bună și, eventual, să plătească garanția. Proprietarii de proprietate trebuie să solicite subordonarea unei garanții fiscale, iar organismul de impunere trebuie să stabilească că o astfel de acțiune este justificată.
- Cum să găsiți informații fiscale despre o casă
- Cum pot evita blocarea impozitului pe profit?
- Drepturile irs au prioritate față de creditele ipotecare?
- Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
- Beneficiile fiscale la achiziționarea unei locuințe hud
- Consecințele fiscale ale unei vânzări pe scurt în California
- Ce se întâmplă dacă mello-roșul nu este plătit?
- Cine poate împiedica un proprietar de case?
- Cum cumpăr case de blocare a impozitelor?
- Implicațiile fiscale ale unei fapte de renunțare la faptă
- Sunt eu responsabil pentru impozitele pe proprietate după faliment?
- Programe de reducere a impozitului pe proprietate
- Pot să revendic o taxă pe proprietate plătită în casa părinților mei?
- Îmi plătesc impozitele pe proprietatea mea închisă?
- Care este procentul dobânzilor plătite pentru o casă?
- Probleme cu impozitele pe proprietate
- Poate un drept de impozit pe proprietate să cauzeze o blocare a pieței?
- Despre un certificat de garanție fiscală
- Cum să obțineți ajutor pentru plata impozitului pe proprietate atunci când vă aflați în urmă
- Ce se întâmplă dacă cumpărați o locuință la o vânzare cu taxă și există o garanție ipotecă datorată?
- Consecințele fiscale ale câștigării unei case