OxiMrub.com

Cum să aflu dacă casa mea se află într-o zonă de inundații?

FEMA determină zonele zonei inundabile.

Inundarea poate fi o problemă serioasă pentru proprietarii de locuințe, a căror polițe de asigurare nu acoperă de obicei inundațiile. Un factor comun care afectează proprietarii de case și capacitatea acestora de a cumpăra o protecție împotriva inundațiilor este dacă locuința se află într-o zonă de inundații. Zonele inundabile sunt zone desemnate ca fiind predispuse la inundații. Oricine poate afla dacă o casă se află într-o zonă de inundații urmând câțiva pași de bază.

1

Consultați autoritățile locale pentru a vedea dacă sunt disponibile hărți ale zonei de inundații pentru zona dvs. Agenția federală de gestionare a situațiilor de urgență oferă autorităților locale copii ale celor mai recente hărți ale zonei de inundații pentru o comunitate.

2

Vizitați Centrul de servicii de hărți online prin intermediul site-ului FEMA. Site-ul vă permite să vizualizați informații privind hărțile de asigurare a inundațiilor fără costuri. Sistemul vă permite să identificați o zonă a unei anumite hărți și să o salvați într-un computer cu o scală adevărată cu blocul de titlu și săgeata spre nord pentru a ajuta la stabilirea locației unei anumite proprietăți pe hartă.

3

Comparați locația locuinței dvs. cu limitele hărții zonei de inundații. Dacă proprietatea dvs. este în interiorul granițelor, este în zona de inundații. Unele zone de inundații sunt etichetate ca riscuri mai mari decât altele. Hărțile oferă detalii despre zona de risc de asigurare împotriva inundațiilor în care se află proprietatea dvs.

Lucruri de care ai nevoie

• Calculator

Bacsis

• Site-ul Web FEMA include un tutorial pentru Flood Rate Insurance (FIRM) pentru a ajuta persoanele să înțeleagă cum să citească și să înțeleagă informațiile FIRM disponibile pe site. Trebuie să aveți instalat Macromedia Flash Player pe computer pentru a utiliza tutorialul.

Avertizare

• Actualizările preliminare ale hărților FEMA nu sunt oficiale și nu pot fi utilizate pentru evaluarea zonelor de inundații. Până când hărțile fac parte din colecția permanentă de FIRM, versiunea anterioară a hărților zonei de inundații continuă să fie înregistrarea oficială. Cu toate acestea, noile hărți oferă o bună indicație a zonelor care vor deveni părți ale zonei de inundații nou definite.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cerințe pentru acoperirea asigurărilor de inundațiiCerințe pentru acoperirea asigurărilor de inundații
Protecția împotriva inundațiilor: criteriile pentru obținerea acesteiaProtecția împotriva inundațiilor: criteriile pentru obținerea acesteia
Proprietarii de asigurare împotriva proprietarilor de locuințeProprietarii de asigurare împotriva proprietarilor de locuințe
Cum să obțineți asigurarea de inundații acasă de la guvernul nostruCum să obțineți asigurarea de inundații acasă de la guvernul nostru
Cum știu dacă am nevoie de asigurare împotriva inundațiilor?Cum știu dacă am nevoie de asigurare împotriva inundațiilor?
Ar trebui să primesc o apreciere pentru asigurarea de acasă?Ar trebui să primesc o apreciere pentru asigurarea de acasă?
Ce tipuri de asigurări sunt disponibile?Ce tipuri de asigurări sunt disponibile?
Poate o companie ipotecară să adauge asigurarea împotriva inundațiilor?Poate o companie ipotecară să adauge asigurarea împotriva inundațiilor?
Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?
Poate firma dvs. de ipotecă să vă forțeze să cumpărați asigurare împotriva inundațiilor?Poate firma dvs. de ipotecă să vă forțeze să cumpărați asigurare împotriva inundațiilor?
» » Cum să aflu dacă casa mea se află într-o zonă de inundații?
© 2022 OxiMrub.com