OxiMrub.com

Cum pot calcula suma necesară pentru asigurarea de inundații?

O locuință într-un cartier cu inundații cunoscute are nevoie de acoperire de asigurare.

conținut

Asigurările de inundații protejează proprietarii de locuințe împotriva pierderilor financiare totale în caz de dezastru de inundații. Această acoperire specială este de obicei achiziționată în plus față de o poliță de asigurare de bază a proprietarului. Creditorii ipotecare solicită adesea să cumpărați o anumită sumă de asigurare împotriva inundațiilor dacă locuința dvs. se află într-o zonă de inundații desemnată. Sunteți obligat să mențineți acoperirea până când împrumutul ipotecar este plătit.

1

Verificați valoarea casei. Uită-te la o copie a evaluării, o evaluare a valorii casei de către un profesionist licențiat. Comparați valoarea cu celelalte case din zonă. Contactați biroul de evaluare a proprietății din județ, biroul care determină valorile de origine pentru impozitele pe proprietate, pentru a obține valorile unor locuințe similare în zona dvs.

2

Verificați cifrele împrumutului. Creditorul va dori ca acoperirea să fie suficientă pentru a înlocui casa sau pentru a acoperi soldul total al creditului ipotecar în momentul în care începe polița de asigurare împotriva inundațiilor.

3

Notați valoarea casei dvs. și soldul creditului ipotecar. Creditorul dvs. va solicita în mod obișnuit ca acoperirea asigurărilor de inundații să fie cea mai mică dintre aceste două cifre sau o sumă suficientă pentru acoperirea soldului creditelor.

4

Verificați acoperirea maximă disponibilă pentru casa dvs. Programul național de asigurări împotriva inundațiilor, un program guvernamental care asigură asigurarea împotriva inundațiilor prin intermediul asigurătorilor privați, are limite de acoperire în funcție de zona dvs. și de structura casei dumneavoastră. Vizitați site-ul oficial al NFIP pentru a obține suma maximă de acoperire disponibilă pentru dvs.

5

Notați suma maximă de acoperire, suma creditului și valoarea de la domiciliu. Veți fi obligat să achiziționați suma maximă de acoperire dacă aceasta este mai mică decât soldul dvs. de împrumut de origine sau valoarea de origine.

6

Contactați o societate de asigurări dacă nu sunteți sigur de calcule. Agentul de asigurări vă poate oferi o estimare a valorii totale a acoperirii de inundații pe care va avea nevoie casa. Estimarea se va baza pe totalul creditului ipotecar și pe valoarea casei. Dați companiei de asigurări informațiile despre împrumut dacă doriți ca un agent să contacteze creditorul pentru a verifica cerințele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cerințe pentru acoperirea asigurărilor de inundațiiCerințe pentru acoperirea asigurărilor de inundații
Protecția împotriva inundațiilor: criteriile pentru obținerea acesteiaProtecția împotriva inundațiilor: criteriile pentru obținerea acesteia
Proprietarii de asigurare împotriva proprietarilor de locuințeProprietarii de asigurare împotriva proprietarilor de locuințe
Cum să obțineți asigurarea de inundații acasă de la guvernul nostruCum să obțineți asigurarea de inundații acasă de la guvernul nostru
Cum să aflu dacă casa mea se află într-o zonă de inundații?Cum să aflu dacă casa mea se află într-o zonă de inundații?
Cum știu dacă am nevoie de asigurare împotriva inundațiilor?Cum știu dacă am nevoie de asigurare împotriva inundațiilor?
Cerințele de împrumut pentru asigurarea proprietarilor de caseCerințele de împrumut pentru asigurarea proprietarilor de case
Ar trebui să primesc o apreciere pentru asigurarea de acasă?Ar trebui să primesc o apreciere pentru asigurarea de acasă?
Ce tipuri de asigurări sunt disponibile?Ce tipuri de asigurări sunt disponibile?
Poate o companie ipotecară să adauge asigurarea împotriva inundațiilor?Poate o companie ipotecară să adauge asigurarea împotriva inundațiilor?
» » Cum pot calcula suma necesară pentru asigurarea de inundații?
© 2022 OxiMrub.com