OxiMrub.com

Pot combina două ipoteci pe două proprietăți diferite?

Capitalul suficiente într-una din case este obligat să combine ipotecile.

Este posibilă combinarea ipotecilor din două proprietăți într-o ipotecă. Acest lucru ar lăsa o ipotecă mare pe o singură proprietate, iar celălalt imobil ipotecar. Provocarea are o proprietate cu capital suficient pentru a susține echilibrul combinat al celor două ipoteci. Noul împrumut ar fi considerat o refinanțare în numerar și probabil va avea o rată a dobânzii mai mare și o îndrumare mai strictă privind împrumuturile.

1

Determinați ce proprietate are un capital suficient pentru cele două credite ipotecare. Luați în considerare combinarea împrumuturilor la locuința principală, dacă una dintre proprietăți este reședința dvs. principală. Creditorii ipotecari permit în mod obișnuit un împrumut mai mare (LTV) - valoarea împrumutului față de valoarea locuinței - procentele pentru locuințele primare decât pentru investițiile imobiliare. În mod ideal, LTV dvs. nu va depăși 80% sau vi se va cere să plătiți și asigurarea ipotecară.

2

Solicitați cotații ipotecare de la mai mulți creditori din zona dvs. Băncile locale, brokerii ipotecare și chiar companiile ipotecare actuale sunt locuri excelente pentru a obține cotații. Asigurați-vă că obțineți mai mult de una sau două citate. Comparați aceste citate cu altele. Unele companii pot permite doar LTV-uri mai mici sau au nevoie de rate mai mari decât ceilalți creditori. Ar trebui să comparați cu atenție toate aspectele împrumuturilor, și nu doar rata dobânzii.

3

Asigurați-vă că creditorul pe care îl alegeți știe că plătiți împrumuturile din mai multe proprietăți. Ofițerul de împrumut va trebui să sfătuiască societatea de titlu care va solicita eliberarea pentru toate proprietățile afectate. Titularul companiei sau avocatul de închidere va obține declarația oficială de plată a creditorilor care evidențiază soldul ipotecii, dobânzile neachitate și toate onorariile necesare pentru eliberarea garanției asupra proprietății.

4

Urmează-te cu județul unde se află casa plătită pentru a se asigura că lienul a fost eliberat când împrumutul a fost plătit. Funcționarul și înregistratorul din județul în care se află locuința se află în locurile în care se păstrează înregistrările care documentează când li se pun și se eliberează. Funcționarul și înregistratorul vă pot informa când a fost depusă eliberarea de garanție. Depunerea și înregistrarea lansării poate dura câteva săptămâni pentru a putea fi procesată complet. Atâta timp cât păstrați o copie a comunicatului, nu ar trebui să fie o problemă.

Bacsis

• Obțineți cotații pentru refinanțarea tuturor garanțiilor și păstrarea acestora pe proprietățile separate, în loc să le combinați. Deși este posibil să fiți drăguț să aveți proprietate gratuită și clară, plata dvs. totală poate fi mai mică dacă rămâne separată.

Avertizare

• Discutați cu contabilul dvs. despre consecințele fiscale ale combinării ipotecilor. Dacă proprietatea dvs. de investiții este acum liberă și clară, aceasta poate impozita mai mult din veniturile din chirii. Uită-te la consecințele complet înainte de a închide orice refinanță.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu se rezolvă oa doua ipotecă?Ce se întâmplă dacă nu se rezolvă oa doua ipotecă?
Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?
Poate a doua ipotecă exclude pe proprietate?Poate a doua ipotecă exclude pe proprietate?
Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?
Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?
Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriuDiferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
Aveți două ipoteci?Aveți două ipoteci?
Ce este împrumutul-la-valoare pe un credit ipotecar?Ce este împrumutul-la-valoare pe un credit ipotecar?
Pot refinanța ipoteca mea cu doar 10 la sută din împrumutul meu plătit?Pot refinanța ipoteca mea cu doar 10 la sută din împrumutul meu plătit?
» » Pot combina două ipoteci pe două proprietăți diferite?
© 2022 OxiMrub.com