OxiMrub.com

Pot să co-semnez pentru un împrumut pentru acasă, dacă numele meu nu este pe faptă?

Împrumuturile de capital de acasă vă permit să împrumutați sume mari de bani împotriva capitalului propriu în casa dvs.

Creditele de capital de acasă oferă oamenilor posibilitatea de a împrumuta bani în capitalurile proprii. Pentru a fi aprobat pentru acest tip de împrumut, proprietarul trebuie să satisfacă cerințele de credit și de venituri stabilite de creditor. Puteți solicita adăugarea unui co-semnatar în aplicație pentru a ajuta la depășirea nivelului de credit rău sau a nivelului scăzut al veniturilor. Co-semnatarul nu trebuie să fie în faptă.

Calificare

Aveți nevoie de capitaluri proprii în proprietatea dvs. pentru a vă califica pentru un împrumut de capital propriu. Potrivit Comisiei Federale de Comerț (FTC), creditorii adesea permit până la 85% din valoarea casei dvs., excluzând suma datorată pe notă. Calificarea pentru un împrumut de capitaluri proprii înseamnă îndeplinirea cerințelor specifice de creditare. Creditorul analizează istoricul dvs. de credit, nivelurile de venit și datoria restante pentru a determina dacă îndepliniți standardele de subscriere. Solicitanții cu credit slab sau venituri insuficiente pot adăuga un co-semnatar la cerere pentru a îmbunătăți șansele de calificare.

Co-semnare

Atunci când un creditor nu este dispus să-și asume un risc asupra cererii dvs., un co-semnatar vă poate îmbunătăți șansele. Adăugarea unui co-semnatar care are un credit mai bun și un venit mai mare decât cel care de multe ori duce la o aprobare. Co-semnatarul asigură împrumutul prin promiterea de a plăti datoria în cazul în care împrumutatul primar este implicit. Nivelul suplimentar de securitate al împrumutului asigură împrumutătorului că cineva va rambursa datoria în cazul în care debitorul primar este implicit.

act de renunțare

Codul civil din California 1799.1 impune creditorilor să emită o declarație de declinare a responsabilității cu fiecare cerere care conține un co-semnatar. Declarația de avertizare avertizează co-semnatarul că ia pe datoria altcuiva, care trebuie plătită în întregime în cazul în care împrumutatul primar este implicit. Creditorul nu trebuie să continue eforturile de colectare împotriva împrumutatului primar înainte de a merge după co-semnatar. În calitate de co-semnatar, puteți fi acționat în justiție și aveți o hotărâre pronunțată împotriva dumneavoastră. Creditorul vă poate îngrădi salariile pentru a recupera banii datorați. De asemenea, eforturile de colectare sunt raportate în raportul dvs. de credit, scăzând scorul dvs. și afectând capacitatea dvs. de obținere a unui credit viitor.

consideraţii

Potrivit FTC, aproximativ trei din fiecare patru co-semnatari sunt rugati sa ramburseze datoria, deoarece debitorul primar este implicit. În calitate de co-semnatar, vă asumați un risc pe care banca nu este dispus să-l asume. Protejarea intereselor dvs. financiare trebuie să fie prioritatea dvs. principală într-o situație de co-semnare. Puteți solicita în scris că creditorul să vă contacteze în cazul în care împrumutatul principal pierde o plată. De asemenea, puteți solicita să fiți răspunzător pentru costul împrumutului, excluzând eventualele costuri, dobânzi, taxe de colectare sau taxe de întârziere acumulate din cauza neachitării primului împrumutător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reguli privind capitalul propriuReguli privind capitalul propriu
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Cum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriațiCum să obțineți un împrumut de capital propriu pe o casă pe care o închiriați
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Cum utilizez un împrumut de acasă pentru a plăti datoriile?Cum utilizez un împrumut de acasă pentru a plăti datoriile?
Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?
Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?
» » Pot să co-semnez pentru un împrumut pentru acasă, dacă numele meu nu este pe faptă?
© 2022 OxiMrub.com