Are un impozit pe casa ta afectând creditul tău?
Scorul dvs. de credit este un predictor al capacității dvs. de a rambursa datoria, astfel încât orice datorie neplătită are potențialul de al afecta. Dacă nu plătiți impozitele pe proprietate și creditorul acordă un reținut la casa dvs., acesta va scădea scorul dvs. de credit, indiferent dacă îl plătiți în cele din urmă.
Despre datoria de impozit pe proprietate
În timp ce unele datorii ale creditorului afectează scorul imediat, alți creditori trebuie să obțină o hotărâre înainte ca datoriile lor să apară în raport. Autoritățile care colectează impozite nu raportează în mod regulat către birourile de credit, astfel încât plățile întârziate nu vor afecta scorul dvs. Cu toate acestea, dacă impozitele dvs. pe proprietate sunt delincvente suficient de lungi, autoritatea fiscală va depune o garanție fiscală împotriva proprietății dvs., care rămâne până când plătiți ceea ce datorați. Deoarece garanția fiscală este similară unei judecăți, aceasta va apărea în raportul dvs. de credit.
Afectează scorul
Potrivit lui Experian, afectarea exactă a unei creanțe fiscale asupra scorului dvs. de credit depinde de mulți factori diferiți, cum ar fi lungimea istoriei dvs. de credit, celelalte datorii și înregistrările dvs. de plată. Dacă pierdeți frecvent plăți sau dacă aveți alte judecăți împotriva dvs., afectarea legăturii fiscale poate fi mai dramatică. Cu toate acestea, dacă garanția fiscală este singura dvs. intrare negativă, scorul dvs. poate să nu scadă la fel de mult.
Plătirea Lienului
Puteți renunța la un drept fiscal de la casa dvs. prin plata taxei delictuale, dar plata plată nu va șterge din raportul dvs. Cu toate acestea, o garanție fiscală plătită nu va reduce scorul dvs. de credit la fel de mult ca o taxă de plată neplătite va. În plus, potrivit Experian, garanțiile fiscale plătite rămân în raportul dvs. de credit timp de doar șapte ani, în timp ce taxele de plată neplătite vor apărea timp de 15 ani.
Eliminarea unui Lien
Dacă raportul dvs. de credit include o garanție fiscală care nu este al dvs., trebuie să o eliminați imediat. Puteți contesta eroarea contactând birourile de credit online sau prin telefon și furnizând dovezi că garanția nu aparține raportului dvs. Poate dura între 30 și 45 de zile pentru ca birourile de credit să investigheze și să rezolve eroarea. În cazul în care garanția este în cele din urmă eliminată, scorul dvs. de credit se va îmbunătăți.
- Cum se plătesc impozitele pe proprietate prin intermediul unui cont de escrow?
- Cum pot evita blocarea impozitului pe profit?
- Poate o companie de carduri de credit să-mi înlăture casa?
- Eliminarea unei legi fiscale de stat
- O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
- Sunt eu responsabil pentru impozitele pe proprietate după faliment?
- Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
- Repararea creditelor ipotecare
- Cum se depune declarațiile de impozit pe bunuri
- Pot obține împrumut pe o proprietate care este în blocare activă?
- Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
- Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?
- Cumpararea unei case imbunatateste scorul dvs. de credit?
- Cum afectează ipotecile scorul dvs. de credit?
- Sunt deductibile cheltuielile de executare?
- Cum să eliminați un drept de proprietate asupra proprietății
- Va rupe apartamentul dvs. de leasing afecta scorul dvs. de credit?
- Cum îmi pot reveni casa după o licitație de impozit pe proprietate?
- Ce se întâmplă atunci când irs-ul pune o miză pe o casă?
- Cum afectează problemele de credit obținerea unui credit ipotecar
- Ce face o blocare a unui rating de credit?