Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Unii oameni se luptă să găsească o ipotecă pe care o pot permite, în timp ce alții se luptă să țină pasul cu plățile pe care o au. Guvernul federal oferă o varietate de programe pentru a ajuta cumpărătorii de acasă să se califice pentru o ipotecă și pentru a ajuta proprietarii de case cu probleme financiare în evitarea blocării. Unele guverne de stat oferă de asemenea asistență.
Expert Insight
Site-urile web ale Rezervei Federale și ale Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane includ o serie de pagini cu sfaturi privind scoaterea sau păstrarea unui credit ipotecar: avertismente privind fraudele ipotecare, explicații privind costurile de închidere și informații despre drepturile debitorilor. O pagină web HUD se referă, de asemenea, la consilieri de locuințe aprobați federal din întreaga țară. Puteți contacta consilierii din statul dvs. pentru consiliere-consiliere cu privire la anumite subiecte, cum ar fi blocarea pieței, este gratuit.
Caracteristici
Administrația federală pentru locuințe asigură mai mult de 17% din toate ipotecile, potrivit "New York Times" - în 2009, mai mult de 4,8 milioane de ipoteci cu o singură familie aveau asigurare FHA. Dacă vă calificați pentru un împrumut asigurat de FHA, creditorul dvs. este mai probabil să vă ofere o dobândă bună, chiar dacă creditul dvs. nu este perfect și plata dvs. în avans este mai mică de 20%. Persoanele împrumutate aprobate de FHA pot obține un credit ipotecar cu o plată de 3,5% în avans.
Prevenirea / Soluție
Efectuarea de acasă la prețuri accesibile este un plan umbrelă care acoperă mai multe programe guvernamentale pentru a ajuta proprietarii de case să evite blocarea pieței. Programul Home Affordable Refinance ajută proprietarii de case să-și refinanțeze creditul ipotecar - Programul de modificare a prețurilor la domiciliu colaborează cu creditorii pentru a reduce plățile ipotecare, chiar dacă un proprietar este în situație de neplată sau a fost demis. Alte programe din plan lucrează cu proprietarii de locuințe șomeri și deținătorii de credite ipotecare secundare pentru a le ajuta să obțină o ușurare.
Geografie
Programul Departamentului de Dezvoltare Rurală al Agriculturii oferă Secțiunea 502 împrumuturi familiilor cu venituri mici și indivizilor care locuiesc în zonele rurale și care nu au locuințe adecvate. Împrumuturile pentru dezvoltarea rurală pot fi folosite pentru a cumpăra, construi sau renova o casă, cu condiția ca locuința să aibă o dimensiune modestă. Nu sunt necesare plăți în avans, dar beneficiarii creditelor trebuie să aibă venituri suficiente pentru a face plățile lunare de împrumut.
consideraţii
Dacă ați servit sau serviți în prezent în armată, în rezervă sau în Garda Națională, este posibil să vă asigurați un împrumut garantat de Administrația Veteranilor. La fel ca și FHA, VA garantează împrumutătorilor imprumuturi ipotecare, ceea ce duce la scăderea ratelor dobânzii pentru debitori. VA declară că va garanta până la 100% din valoarea evaluată a unei locuințe, fără a fi nevoie de o plată în avans.
- Hud acasă calificări
- Asistență de blocare a locuințelor
- Cum de a găsi ajutor de prevenire a blocării
- Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
- Cum să plecați de la un credit ipotecar rău
- Există programe care mă pot ajuta să cumpăr o casă?
- Finanțarea pentru a repara un credit ipotecar
- Cum găsesc informații despre blocarea pieței în vecinătatea mea?
- Opțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital invers
- Legile de refinanțare
- Este preaviz de a vinde necesare înainte de blocare?
- Programe guvernamentale pentru ipoteci în California
- Ajutor federal cu ipotecă la domiciliu
- Cum să-mi iau ipoteca prins
- Cum să știți liniile directoare privind excluderea de stat
- Cine plătește punctele pentru un împrumut FHA?
- Programul federal de prevenire a blocării pieței
- Colectarea șomajului afectează un credit ipotecar?
- Legitimație de blocare a ajutorului
- Guvernul ajută la prevenirea blocării
- FHA ajutor ipotecare