OxiMrub.com

Cum vedeți o ipotecă asupra unei proprietăți prin înregistrări publice?

O vizită la biroul de înregistrare al județului vă va oferi toate informațiile ipotecare de care aveți nevoie.

conținut

Tranzacțiile imobiliare sunt înregistrări publice, disponibile gratuit tuturor celor care doresc informații despre o proprietate. În California, biroul de înregistrări al județului întreține o bază de date cu toate ipotecile, faptele și garanțiile înregistrate de un județ. Legea din California nu impune ca o faptă să fie înregistrată ca fiind valabilă. Deci, este posibil, chiar dacă este foarte puțin probabil, că există ipoteci neînregistrate. Totuși, baza de date a înregistratorului este cea mai completă sursă de date ipotecare și cel mai bun loc pentru a căuta informații ipotecare.

1

Mergeți la biroul de înregistrare al județului în care se află proprietatea. Înregistratorul județului păstrează o evidență a tuturor ipotecilor, faptelor și garanțiilor înregistrate pentru fiecare parcelă din județ.

2

Introduceți adresa proprietății în spațiul corespunzător din sistemul de înregistrare și faceți clic pe "Trimitere" sau "Intrare" pentru a accesa datele despre proprietăți. De asemenea, puteți căuta după numărul de identificare al parcelei, numărul de identificare al evaluatorului sau numele proprietarului.

3

Căutați "fapte de încredere", fapta folosită pentru creditele ipotecare din California, în lista tranzacțiilor pe ecran. Evidențiați ipoteca care vă interesează și faceți clic pe "Trimiteți" sau pe "Enter" pentru a deschide copia de mai multe pagini a documentelor ipotecare. Paginile vor include adresa proprietății și descrierea juridică a acesteia, creditorul ipotecar și creditorul ipotecar, suma ipotecii, termenii și alte informații legate de tranzacție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să căutați informații despre ipotecăCum să căutați informații despre ipotecă
Deeds: cum să pregătiți un act imobiliarDeeds: cum să pregătiți un act imobiliar
Cum de a afla cât de mult a vândut o anumită casăCum de a afla cât de mult a vândut o anumită casă
Cum de a afla dacă acasă am chirie este în blocare?Cum de a afla dacă acasă am chirie este în blocare?
Cum să verificați dacă există o garanție pe proprietatea dvs.Cum să verificați dacă există o garanție pe proprietatea dvs.
Fă-o singur, renunță la faptăFă-o singur, renunță la faptă
Cum pot adăuga pe cineva la casa mea?Cum pot adăuga pe cineva la casa mea?
Cum să afli cât de mult a fost plătit pentru o casă din cartierul tăuCum să afli cât de mult a fost plătit pentru o casă din cartierul tău
Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?
Cum pot verifica impozitele pe proprietate?Cum pot verifica impozitele pe proprietate?
» » Cum vedeți o ipotecă asupra unei proprietăți prin înregistrări publice?
© 2022 OxiMrub.com