OxiMrub.com

Cum să curețe un pepene verde

În mod ideal, pepenele de pepene trebuie lăsate să se coacă pe viță.

Fructe de pepene verde proaspăt proaspăt este binevenit trata mai ales în timpul căldurii de vară. Aceste fructe sunt de 95% apă, făcându-le o modalitate eficientă de a crește aportul de fluide la vremea caldă. Cea mai bună cale de a crăpa pepene verde este pe viță. Atunci când acest lucru nu este posibil, puteți uneori să le cureți în interiorul casei, dar acest fruct este dificil de maturat odată ce a fost recoltat din viță.

1

Puneți pepene verde într-o pungă de hârtie maro și pliați partea superioară a pungii pentru al sigila ușor.

2

Puneți pepene verde în pungă la temperatura camerei timp de 3 până la 4 zile. Dacă pepene verde este aproape coaptă, poate continua să se coacă.

3

Atingeți ușor pepene verde cu articulațiile pentru a vedea dacă este coaptă înainte de tăiere. Deși această metodă nu este foarte rezistentă, apare adesea o plictiseală dură atunci când pepene verde este copt, în timp ce pepeni necontrolați produc un sunet gol sau de sunet.

Lucruri de care ai nevoie

• Punga de hartie

sfaturi

• Lăsați pepenele verzi să se coacă pe vița de vie pentru rezultate optime. Căutați tendriluri uscate, maro, în apropierea tulpinei, o crustă dură, care nu poate fi străpunsă cu unghia, culoare verde profundă și partea inferioară gălbuie. Pepenii de pepeni au coajă albă.
  • Pepeneaua pepene verde poate fi depozitată la temperatura camerei timp de aproximativ 2 săptămâni. Pepene verde tăiat trebuie să fie refrigerate.

Avertizare

• Nu păstrați la frigider un pepene galben necurat, deoarece acest lucru va împiedica maturarea acestuia.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când mi-am scuturat melcul, pot auzi semințele pierdute, este coaptă?Când mi-am scuturat melcul, pot auzi semințele pierdute, este coaptă?
Clipiti plantele de pepene verde pentru a le ajuta sa creasca?Clipiti plantele de pepene verde pentru a le ajuta sa creasca?
Cum cresc pepene verde fără semințe?Cum cresc pepene verde fără semințe?
Ce este un pepene verde pe deal?Ce este un pepene verde pe deal?
Cât de ridicate ar trebui să se facă mormane pentru pepenele verzi?Cât de ridicate ar trebui să se facă mormane pentru pepenele verzi?
Cât durează pepene verde?Cât durează pepene verde?
Cum să aperi plantele de pepene verde și când săpești pepene verdeCum să aperi plantele de pepene verde și când săpești pepene verde
Ce cauzează pepeni verzi să se împartă înainte de maturitate?Ce cauzează pepeni verzi să se împartă înainte de maturitate?
De ce se despicau pepeniDe ce se despicau pepeni
Cum să altoi pepeni verziCum să altoi pepeni verzi
» » Cum să curețe un pepene verde
© 2022 OxiMrub.com