Cum pot găsi o casă folosind mls-ul?
Utilizatorii serviciului de afișări multiple (MLS) pot primi rezultate de căutare pentru diferite tipuri de proprietăți imobiliare. MLS oferă informații despre case noi, precum și case mai vechi care sunt de vânzare. Cumpărătorii pot căuta case pe baza unor caracteristici specifice. Utilizarea MLS vă poate ajuta să vă îngustați căutarea pentru a găsi un penthouse cu o punte pe acoperiș sau o nouă casă colonială cu o cramă de vin.
1
Du-te la site-ul MLS pentru a găsi o casă. Agenții imobiliari prezintă proprietăți MLS pentru a obține o expunere mai mare. Puteți vizualiza descrierile proprietății și fotografiile online.
2
Găsiți opțiunea de a alege listele de stat. Selectați proprietățile care sunt listate spre vânzare prin oraș și stat sau cod poștal.
3
Revizuiți listele de proprietăți pentru a găsi funcțiile pe care le doriți. Lista MLS reflectă adesea prețul, numărul de dormitoare, băile, facilitățile și dimensiunea fiecărei case. Introduceți caracteristicile dorite acolo unde este indicat pentru selecțiile de căutare pentru a găsi o casă care să răspundă nevoilor dumneavoastră.
Avertizare
- Este posibil ca MLS să nu conțină toate casele din zona dvs. Unele case ar putea fi listate spre vânzare de către proprietar sau publicitate în ziare locale.
- Cum pot găsi prețul de vânzare al imobilelor?
- Cum puteți găsi valorile estimate ale proprietăților
- Cum de a găsi Foreclosures on-line
- Cum de a căuta o casă cu mls
- Cum de a găsi o opțiune de închiriere acasă pentru a cumpăra
- Ce înseamnă inactiv într-o listă imobiliară?
- Cum pot găsi o casă de vânzare folosind un nume de stradă?
- Condițiile sau casele de oraș apreciază în valoare?
- Cum pot găsi un preț de cumpărare anterior pe o casă?
- Cum pot găsi casa perfectă cu un buget mic?
- Cum pot găsi proprietăți imobiliare?
- Cum să căutați o casă de cumpărat
- Ce înseamnă MLS în domeniul imobiliar?
- Cum să găsesc ce case se vând în jurul casei mele
- Unde pot găsi localizări în zona mea?
- Cum pot găsi casa închiriată în zona mea?
- Cum pot găsi notele imobiliare de vânzare?
- Cum pot căuta case de vânzare prin adresă?
- Cum pot găsi licitații imobiliare?
- Cum pot să-mi enumăr proprietatea imobiliară pe un mls?
- Cum pot găsi o închiriere de bunuri imobiliare?