OxiMrub.com

Cum să prăjit eucalipt pentru a face un tufiș

Eucaliptul este tolerant pentru multe tipuri de sol și îi place soarele complet.

Eucalipții (Eucalyptus spp.), De asemenea numiți arbori de gumă, sunt nativi din Australia și cresc în zonele de rezistență a plantelor din secțiile 8-10 ale Departamentului Agriculturii din SUA. Copacii verzi pot crește până la 100 de picioare înălțime, în funcție de specie. Dacă doriți ca un eucalipt să crească ca un arbust, anumite specii, inclusiv eucalyptus gunnii, eucalyptus dalrympleana și eucalyptus pauciflora, pot fi coplesite pentru a le menține un dimensiune mai moderată a arbustului. Coppingul taie o plantă înapoi la pământ pentru ao menține largă și scurtă. Nu poate fi folosit pe copacii care au deja maturizat.

1

Tăiați copacul înapoi la 3 centimetri deasupra suprafeței solului sau mai înalt în momentul plantării. Utilizați forfecarea foarfece de tăiere sau utilizați un ferăstrău tăiat în cazul în care portbagajul este mai mare de 3/4-inch grosime.

2

Selectați trei sau patru dintre cele mai puternice ramuri care apar din copac în anul următor, în timpul perioadei inerte de iarnă înainte de începerea creșterii primăverii. Tăiați celelalte ramuri înapoi la baza plantei, cât mai aproape de nivelul solului posibil.

3

Îndepărtați ramurile sau lăstarii care se deplasează la sol începând cu cel de-al treilea an. De asemenea, eliminați ramurile care traversează o altă ramură sau cresc într-o direcție care nu se potrivește cu forma plantei.

4

Tăiați orice lăstari noi care ies din sol înapoi la nivelul solului.

5

Tăiați întregul arbust înapoi la aproximativ 5 centimetri deasupra suprafeței solului dacă eucaliptul începe să devină prea mare. Acest lucru se poate face anual dacă este necesar.

Lucruri de care ai nevoie

• Bypass foarfece de tăiere
  • Tăietor de tăiere
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să omori un copac de eucaliptCum să omori un copac de eucalipt
Cum să plantați copacii de eucalipt din semințe sau ramuriCum să plantați copacii de eucalipt din semințe sau ramuri
Informații despre arborele de eucaliptInformații despre arborele de eucalipt
Eucalipt copac scoarta - afla despre coaja peeling pe un eucaliptEucalipt copac scoarta - afla despre coaja peeling pe un eucalipt
Copacii eucalipți plângători: de ce mi-e copacul meu de eucalipt săpatăCopacii eucalipți plângători: de ce mi-e copacul meu de eucalipt săpată
Un copac de eucalipt devine maro în timpul iernii?Un copac de eucalipt devine maro în timpul iernii?
Este eucaliptul rău pentru compost?Este eucaliptul rău pentru compost?
Eucalipt copacEucalipt copac
Proprietățile lemnului de eucaliptProprietățile lemnului de eucalipt
Cum să corectați un copac eucalipt înclinatCum să corectați un copac eucalipt înclinat
» » Cum să prăjit eucalipt pentru a face un tufiș
© 2022 OxiMrub.com