OxiMrub.com

Eucalipt copac scoarta - afla despre coaja peeling pe un eucalipt

Cel mai copaci vărsat scoarță pe măsură ce straturile noi se dezvoltă sub scoarță mai veche, dar în eucalipt, procesul este punctat de un afiș colorat și dramatic pe trunchiul copacului. Aflați despre scoaterea scoarței pe un copac de eucalipt în acest articol.

Copacii Eucalyptus își varsă coaja?

Cu siguranță! Coaja de vărsare pe un copac de eucalipt este una dintre caracteristicile sale cele mai fermecătoare. Pe măsură ce coaja se usucă și se coace, adesea formează patch-uri colorate și modele interesante pe trunchiul copacului. Unii copaci au modele drastice de dungi și fulgi, iar coaja de peeling poate expune culori strălucitoare galben sau portocaliu din noua coajă care se formează dedesubt.

Când un eucalipt scoate coaja, nu trebuie să fii preocupat de sănătatea sau vigoarea lui. Este un proces natural care apare în toate cele sănătoase eucalipți.

De ce copaci Eucalyptus vărsat scoarță?

În toate tipurile de eucalipt, coaja moare în fiecare an. În tipurile de coajă netedă, scoarța se scoate în bule de fulgi sau benzi lungi. În coaja eucaliptului scoarță, coaja nu se desprinde la fel de ușor, ci se acumulează în masele strânse și înfundate ale copacului.

Vărsarea coajă de copac eucalipt poate ajuta la menținerea copacului sănătos. Pe măsură ce copacul își scoate coaja, ea aruncă și ea mosses, licheni, ciuperci și paraziți care pot trăi pe coajă. Unele coaja de peeling poate efectua fotosinteza, contribuind la creșterea rapidă și sănătatea generală a copacului.

Deși coaja peelată pe un eucalipt este o mare parte din recursul copacului, este o binecuvântare mixtă. Unii eucalipți sunt invazivi și se răspândesc pentru a forma plantații datorită lipsei de prădători naturali pentru a le ține sub control și pentru condițiile ideale de creștere în locuri precum California.

Coaja este, de asemenea, foarte inflamabila, astfel incat grovele creeaza un pericol de incendiu. Scoarța agățată liber pe copac pregătește ghindă și repede aduce focul până la baldachin. Încercările sunt în curs de desfășurare pentru a subțire standuri de eucalipt și eliminați-le în întregime din zonele predispuse la incendii forestiere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să omori un copac de eucaliptCum să omori un copac de eucalipt
Este mulciul de eucalipt toxic pentru plante?Este mulciul de eucalipt toxic pentru plante?
Informații despre arborele de eucaliptInformații despre arborele de eucalipt
Copacii eucalipți plângători: de ce mi-e copacul meu de eucalipt săpatăCopacii eucalipți plângători: de ce mi-e copacul meu de eucalipt săpată
Un copac de eucalipt devine maro în timpul iernii?Un copac de eucalipt devine maro în timpul iernii?
Este eucaliptul rău pentru compost?Este eucaliptul rău pentru compost?
Cum să crească legumele lângă umbra de eucaliptCum să crească legumele lângă umbra de eucalipt
Eucalipt copacEucalipt copac
Cât durează ultimul eucalipt într-o vază?Cât durează ultimul eucalipt într-o vază?
Eucalipt și insecteEucalipt și insecte
» » Eucalipt copac scoarta - afla despre coaja peeling pe un eucalipt
© 2022 OxiMrub.com