OxiMrub.com

Blues de iarnă te-a scăpat? Înconjurați-vă cu plante de casă înflorite

Acum că s-au încheiat sărbătorile, realitatea aspră a iernii a intrat. Anul trecut a fost o iarnă foarte rece și bruta pentru mulți și, deși anul acesta a fost mai bine, mulți oameni se recuperează și au mai puțin toleranță pentru iarnă în acest an . Se pare că trage mai mult decât de obicei. Am auzit o mulțime de oameni care vorbeau în ultima vreme despre modul în care s-au simțit deprimați - da, au apărut bluele de iarnă.

Amaryllis Bloom

Una dintre căile mele preferate de a împiedica bluzele de iarnă este să mă înconjoară cu plante de iarnă înflorite de iarnă. Grădinile interioare sunt o modalitate excelentă de a vă menține mâinile murdare în timpul lunilor de iarnă și ne păstrează înconjurat de verde pe tot parcursul anului. Dar având o colecție de plante de apartament care înfloresc în timpul iernii este chiar mai bună. Așadar, am pus împreună o listă cu unele dintre plantele mele de iarnă preferate de iarnă. Acești copii mă ajută să trec prin blues de iarnă în fiecare an!

• orhideele
  • Amaryllis

Cactus de Crăciun

În legătură cu o postare:

Voodoo Lily Blooming

Mai multe postări despre plantele cultivate în interior

Care sunt plantele dvs. de iarnă înflorite în timpul iernii? Lăsați un comentariu de mai jos și spuneți-ne ce ați adăuga la această listă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să zimterizem plantele perene înfloriteCum să zimterizem plantele perene înflorite
Informații despre varză de iarnă - cum să crească plantele de varză de iarnăInformații despre varză de iarnă - cum să crească plantele de varză de iarnă
Containere de iarnă pentru însămânțareContainere de iarnă pentru însămânțare
Snapped: Vrei legume de iarna?Snapped: Vrei legume de iarna?
Cum să crească carnea ericaCum să crească carnea erica
Calibrachoa îngrijire de iarnă: puteți overwinter calibrachoa milioane de clopoteCalibrachoa îngrijire de iarnă: puteți overwinter calibrachoa milioane de clopote
Protecția de iarnă de afine: un ghid pentru îngrijirea iernii de afineProtecția de iarnă de afine: un ghid pentru îngrijirea iernii de afine
Fuchsia îngrijire de iarnă - sfaturi pentru fuchsii de iarnăFuchsia îngrijire de iarnă - sfaturi pentru fuchsii de iarnă
Sfaturi utile pentru grădinăritul de iarnă: ce va crește într-o grădină de iarnă caldăSfaturi utile pentru grădinăritul de iarnă: ce va crește într-o grădină de iarnă caldă
Păstrarea de ardei peste iarnă: cum să arde de iarnăPăstrarea de ardei peste iarnă: cum să arde de iarnă
» » Blues de iarnă te-a scăpat? Înconjurați-vă cu plante de casă înflorite
© 2022 OxiMrub.com