OxiMrub.com

Castraveții mei se transformă în galben și pe moarte

Plantele de castravete sănătoase produc o recoltă abundentă până când se instalează vreme rece.

Dacă mâncarea a avut o aromă, probabil că ar avea gust de castraveți (Cucumis sativus). Plantele produc o recoltă abundentă de fructe gustoase în cea mai mare parte a verii pe viță-de-vie, sau plante compacte, cu buze cu frunze mari, plate. Puteți alege primii castraveți doar 55-75 de zile după ce plantați semințele. Castraveții sunt supuși la o serie de probleme, dintre care unele provoacă frunze de castravete pentru a deveni galbene, iar atunci când starea este suficient de severă, planta poate muri.

Cartofi de frunze

Cartofii de cartofi se hrănesc cu plante de castravete prin sugerea sepului din frunze. Pe măsură ce se hrănesc, injectează o toxină care face ca frunzele să devină galbene. Frunzele deteriorate pot scădea planta. Programul Universitar de Management Integrat al Dăunătorilor din California recomandă folosirea mai multor controale culturale decât pulverizarea cu insecticide. Controlați buruienile din zonă și utilizați capacele de rând peste plantă pentru a exclude insectele.

Aphids, Whiteflies și Spider Acarieni

Acești dăunători mici suge sapa din frunze, provocând curling, îngălbenirea și distorsiunea frunzelor. Stropiți plantele bine cu săpun insecticid gata de utilizare. Pot fi necesare mai mult de un tratament la intervale săptămânale sau biweekly. Citiți complet eticheta de insecticid înainte de a utiliza produsul. În cazul albilor, îndepărtați frunzele inferioare infestate. Castraveții pot tolera o infestare ușoară a acestor dăunători, dar o infestare gravă poate ucide planta. Nu pulverizați săpun insecticid în perioadele cu temperaturi ridicate.

Bolile care efectul Castraveți

Castraveții sunt susceptibili la mai multe boli bacteriene și fungice, cum ar fi verticillium wilt și virus mozaic. Nu există tratament și planta va muri în cele din urmă. Este bine să eliminați imediat plantele infestate pentru a preveni răspândirea bolii. Evitați să plantați membrii familiei cucurbit, cum ar fi squash și pepeni, în zonă timp de mai mulți ani, deoarece bolile pot trăi în sol și pot infecta următoarea recoltă.

Deficienta de azot

Deficitul de azot provoacă frunze palide sau îngălbenite și creștere accentuată. Dacă starea este suficient de severă, plantele pot muri. Fertilizați fiecare deal de plante cu 1 până la 2 linguri de îngrășământ 6-10-10 la timpul de plantare. Lucrați 1 lingură de azotat de amoniu (33-0-0) în solul din jurul fiecărui deal, la o săptămână după ce florile infloresc și din nou trei săptămâni mai târziu. Lucrați ușor pentru a nu deteriora rădăcinile plantei. Aveți grijă să nu utilizați prea mult. Supra fertilizarea împiedică plantele să producă fructe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât durează plantele de castravete pentru a produce fructe?Cât durează plantele de castravete pentru a produce fructe?
De ce sunt frunzele mele de castravete uscate si maro?De ce sunt frunzele mele de castravete uscate si maro?
Poate castraveții să crească pe pământ?Poate castraveții să crească pe pământ?
Cum să grăbiți maturarea castravețilorCum să grăbiți maturarea castraveților
Când să plantezi floarea-soarelui pentru sprijinul natural al castravețilorCând să plantezi floarea-soarelui pentru sprijinul natural al castraveților
Câte plante de castravete avem nevoie pentru o singură familie?Câte plante de castravete avem nevoie pentru o singură familie?
Castraveții mei sunt slabi la mijlocCastraveții mei sunt slabi la mijloc
Ce să nu plantezi lângă castravețiCe să nu plantezi lângă castraveți
Cum să tăiați viță de vie de castravețiCum să tăiați viță de vie de castraveți
De ce sunt plantele mele de castravete o verde deschis in loc de verde inchis sanatos?De ce sunt plantele mele de castravete o verde deschis in loc de verde inchis sanatos?
» » Castraveții mei se transformă în galben și pe moarte
© 2022 OxiMrub.com