De ce sunt frunzele mele de castravete uscate si maro?
Castravetele (Cucumis sativus) pot fi o cultură anuală generoasă, producând zeci de legume proaspete pe tot parcursul verii. O plantă de castravete cu frunze uscate, maro poate fi afectată de o problemă culturală sau de o boală. În cazul în care condiția nu dispare cu o îngrijire culturală îmbunătățită, încercați din nou sezonul următor cu un soi rezistent la boli.
Situația confortabilă
Unghiul de frunză al frunzei este o boală bacteriană care determină pe frunze unghiuri maronii. Spoturile se pot usca si devin fragile, cazandu-se departe de frunze si cauzand gauri mari neregulate. Unghiul formei de frunze de frunze în timpul umed, vreme umedă și poate supraviețui potențial în sol timp de doi ani. Vremea uscată poate opri boala. Universitatea Cornell recomandă prevenirea bolii prin rotirea tuturor membrilor familiei cucurbit la fiecare doi ani într-o nouă locație din grădină.
Vexing Verticillium
Verticillium wilt, o boală fungică cauzată de sol, începe prin a provoca frunze galbene și maro-vărsate. Pe măsură ce boala progresează, decolorarea brunului poate fi vizibilă pe o secțiune transversală a rădăcinilor. Intreaga planta poate muri dupa saptamani de declin constant. Din nefericire, voiajul verticillium nu poate fi tratat. Îndepărtați și distrugeți plantele infectate și castraveții de plante într-o locație nouă în anul următor. Verificați cu o grădiniță să vedeți dacă au soiuri care rezistă la vrăjirea verticilliului.
Umiditate
Castraveții sunt plante cu rădăcini de mică adâncime care vor prezenta rapid semne de secetă, cum ar fi frunze uscate, maro sau galbene. Castraveții de apă adânc în așa fel încât cel puțin 6 centimetri să devină umedi. Apă regulat, de asemenea, cel puțin o dată pe săptămână. Irigarea este deosebit de importantă atunci când fructele se dezvoltă. Acoperirea solului cu un strat de mulci organic va ajuta la mentinerea umiditatii in sol. Evitați stropirea frunzelor, deoarece acest lucru contribuie la apariția frunzelor.
Prosperitatea prin prevenire
Castraveții sunt plante anuale potrivite pentru locații însorite în departamentul S.U.A. al Agriculturii zonele de rezistență a plantelor 2 la 11. Un sol bine drenat, ușor acid este ideal. Pentru a încuraja o plantă viguroasă, aplicați trei kilograme de îngrășământ 5-10-10 pe 100 de metri pătrați pe sol înainte de plantare. Rânduri de spațiu sau dealuri de la 4 la 6 picioare în afară sau utilizați un spini sau cușcă dacă nu aveți suficient spațiu. Dacă creșteți cu semințe, plantați-le cu o adâncime de 1 inch după ultimii înghețuri de primăvară.
- Care sunt petele maronii pe varza de brussel?
- Castraveții mei se transformă în galben și pe moarte
- Frunzele de lauri de munte se transformă în galben și maro și cad
- Frunzele mele de geraniu se transformă în galben și maro deschis
- Probleme cu frunzele de castravete
- Problemă cu un frasin fan-tex care are frunze maronii
- Ce se poate face dacă o frunză de palmieri din chineză devine maro?
- Ce face ca frunzele de glorie dimineata sa devina ametitoare?
- De ce sunt plantele mele de castravete o verde deschis in loc de verde inchis sanatos?
- Ce cauzează căderea frunzelor de căpșuni?
- Viță de vie și frunze de frunze
- Cum să reînvieți castraveții
- Ce cauzează frunzele dulce de porumb pentru a deveni maro și crack?
- De ce ardeii mei au pete frunze neregulate pe frunzele lor?
- Pudră albă pe frunzele unui castravete
- Ciclu de creștere pentru castraveți
- Plantele de frunze de plante se transformă în maro și uscate
- Puteți să vă plantați castraveți prin squash?
- Castraveți și bolile de plante verzi
- Am plantat plante de castravete si arata ca moare
- De ce sunt frunzele pe răsadurile mele de castravete?