OxiMrub.com

Are un arbore plutitor încălzit când este folosit?

Între ciocanul și motorul de pe burduful dvs., veți găsi piesa lungă, curbată sau dreaptă numită arbore. Arborele are în mod obișnuit o porțiune inferioară și o parte superioară, iar părți ale ambelor ar putea fi într-adevăr încălzite atunci când se utilizează Weed Eater.

Elementele de mișcare creează căldură

În partea inferioară a arborelui de buruieni se află mecanismul de filare cu șir atașat care bicește în jurul și taie iarba, buruienile sau alte materiale. Acest mecanism de rotire, numit arborele de tuns, se mișcă foarte rapid și, ca atare, creează căldură. Deoarece capătul inferior al arborelui este atașat la el, arborele ar putea deveni și foarte fierbinte. Arborele superior, între timp, este atașat la motorul trimmerului. Acesta este un motor cu combustie care necesită o combinație combustibil-ulei - și acolo unde există combustie, există căldură. Partea superioară a arborelui este acoperită cu cauciuc sau plastic, dar apropierea sa de motorul fierbinte ar putea de asemenea face ca arborele să se încălzească. Potențialul pentru piese fierbinți, asociat cu pericolul de rupere a resturilor, este motivul pentru care producătorul de Weed Eaters recomandă să purtați mănuși de lucru, pantaloni lungi, o cămașă cu mâneci lungi, cizme și ochelari de protecție atunci când folosiți echipamentul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să eliminați fundul unui arbore al buruienilorCum să eliminați fundul unui arbore al buruienilor
Motorul meu de tuns iarba se întoarce foarte încetMotorul meu de tuns iarba se întoarce foarte încet
Cum să asamblați direcția pe o mașină de tuns iarbăCum să asamblați direcția pe o mașină de tuns iarbă
Raportul amestecului de combustibil / gaze pentru un cântarRaportul amestecului de combustibil / gaze pentru un cântar
Cum să reparați un arzător de peleți care nu se va întoarceCum să reparați un arzător de peleți care nu se va întoarce
Instrumente de reglare pentru consumatorii de buruieniInstrumente de reglare pentru consumatorii de buruieni
Cum să fixați un cablu de tragere pe un dispozitiv de tuns gazCum să fixați un cablu de tragere pe un dispozitiv de tuns gaz
Capul tămășătorului meu nu se roteșteCapul tămășătorului meu nu se rotește
Revizuirea ecranelor pe ecou pe-230Revizuirea ecranelor pe ecou pe-230
Cum să înlocuiți scripetele de mers înăuntru într-o punte de tuns 38 "de la bolensCum să înlocuiți scripetele de mers înăuntru într-o punte de tuns 38 "de la bolens
» » Are un arbore plutitor încălzit când este folosit?
© 2022 OxiMrub.com