Selecțiile lui Amy pentru cadouri de grădină
Am avut câteva idei minunate de cadouri pentru grădinari în această lună și voi încheia această serie cu primele mele ponturi. Am ales trei dintre lucrurile mele preferate pe care le folosesc în mod constant și nu ar vrea să trăiască fără.
Bucătărie
Îmi place absolut scara de bucătărie și petrece întregul sezon de grădinărit pe contorul meu de bucătărie. Nu este numai drăguț, este funcțional. Îl folosesc pentru a cântări fiecare uncie de produse pe care le recoltez din grădina mea și atunci într-o foaie de calcul. Apoi, la sfârșitul anului, rezumă totalurile și mă îndrept spre magazin pentru a vedea cât de mulți bani mi-a salvat grădina. Este o tradiție distractivă.
Mini seră de interior
Iată o idee frumoasă pentru grădinarul de interior sau pentru cei cărora le place să înceapă semințele în interior. Îmi folosesc mini-sera pentru a-mi crește plantele de apartament aglomerate - cele care au nevoie de multă umiditate prin iarnă. De asemenea, folosesc sera mea interioară pentru a-mi începe semințele, este dimensiunea perfectă pentru apartamentele pentru semințe și există chiar spațiu pentru a atârna corpurile de iluminat sub rafturi, dacă doriți.
Tub de ploaie
Gândește-te la privirea de pe fața lor când văd acest dar uriaș sub copac, cât de distractiv! Un barrel de ploaie este un mare cadou pentru gradinari. Apa de ploaie este cel mai bun tip de apă pentru a fi folosit pe plante, iar un butoi de ploaie poate oferi o rezervă gratuită de apă pe tot parcursul sezonului. Este darul pe care continuă să-l dăruiești.
Căutați mai multe idei de cadouri pentru grădină? Verificați celelalte opțiuni de top ..
Ce fel de cadouri de grădină ați adăuga la această listă?
- Cum de a crea un coș de cadouri în grădină: idee de coș de grădină
- Pot sa folosesc frasin din busteni duraflame pe plantele mele?
- Dincolo de cărțile dvs. de bază de grădinărit: citirile noastre preferate
- Papalo: cunoașteți această plantă mexicană
- 6 Sfaturi de cumpărături pentru semințe
- Premiile lui Niki pentru cadouri de grădină
- 10 Idei de upcycling pentru grădină
- Containere de iarnă pentru însămânțare
- Cadouri pentru grădinari: favoritele noastre
- 4 Motive pentru a planta comestibile noi în veggie gradina ta
- Idei de cadouri pentru închiderea unui imobil
- Cadouri pentru grădinari: trei alegeri distractive de la jessica
- Compostarea solară
- Idei pentru ușile dulapului drăguț
- Cum să recoltați și să păstrați salvie de grădină proaspătă
- Sfaturi pentru plantarea și fabricarea paturilor de flori ridicate
- 15 Plante care adaugă interesul de iarnă în grădină
- Roșii de ciocolată: cele mai bune pufuri ale lui Jessica
- Înălțimea corectă pentru lumina pendantă peste chiuveta pentru bucătărie
- Ajutor, instrumentele mele de gradina sunt ruginite: cum sa curatati sculele de gradina ruginite
- Conținutul grădinăritului pentru grădină: 6 concepte reci