OxiMrub.com

Modalități de a vă face casa fermei plictisitoare să se distingă de restul

Obloanele colorate vă pun casa departe de casele de fermă similare.

În cartierele în care au fost construite multe case în același timp, rezultatul final este uneori o stradă sau un bloc plin de case care arată atât de asemănătoare, este greu de distins unul de altul. Folosirea creativă a culorilor sau a luminii va face ca casa dvs. din fermă să se evidențieze față de alții, care altfel ar arăta mult ca a ta, reducând efectul casei de tăiat "cookie cutter".

Îl întâlnești la ușă

Usa la o casă este prima zonă care salută oaspeții aproape. O ușă poate fi doar un mijloc funcțional de intrare și ieșire, sau poate ieși afară și face o declarație vizuală despre casă. Pictura ușii într-o culoare vie, cum ar fi roșu, galben strălucitor sau chiar portocaliu sau verde, face ca casa ta să fie vizibilă din bordură. De asemenea, este un ton de emoție, ceea ce înseamnă că această casă nu este ca restul. Vopsea ușa decupați o culoare diferită pentru efectul suplimentar. Pentru un aspect dramatic care nu necesită culori îndrăznețe, alegeți o ușă ornamentată sau foarte înfrumusețată, cum ar fi o ușă marocană care are o formă unică sau foarte sculptată.

Să fie lumină

Indiferent de modul în care este decorat exteriorul casei sau ce fel de plante sunt în curte, iluminarea - în special, iluminarea în relief - sporește aspectul casei pe timp de noapte. Uplights instalat de-a lungul o pasarelă sau floare de flori, îndreptându-se spre casă, evidențiați casa pe timp de noapte. Schimbați becurile albe în culori pentru a crea un efect adăugat, cum ar fi roșu sau verde lângă Crăciun sau purpuriu lângă Halloween. Uplights poate fi, de asemenea, utilizat pentru a accentua un copac care este deosebit de înalt sau ornamental, creând o viziune distinctă pentru cei care călătoresc pe stradă noaptea.

Chic obloane

Jaluzelele actualizează chiar și fațada cea mai simplă, plictisitoare a unei case într-un lucru care arată mai primitoare și confortabil. Dacă majoritatea locuințelor de pe stradă au deja obloane, optează pentru o altă culoare sau alt stil, astfel încât obloanele dvs. sunt spre deosebire de restul. Îmbunătățiți efectul cu casetele de ferestre și adăugați casetele de plantat montate pe șine, dacă locuința dvs. are o verandă sau o pasarelă împrejmuită. Plantații mari de pe ambele părți ale intrării principale îmbrăcămintează, de asemenea, recursul de curbură al casei dvs., oferindu-i un aspect diferit față de casele vecine.

Timpul de tăiere

Decorajul este o altă zonă pentru a adăuga culoarea la casă, făcându-l să iasă în evidență de restul. Indiferent dacă casa dvs. de fermă este cărămidă, lemn, sau acoperită în siding, pictura ornamentelor o culoare care iese în evidență față de restul casei evidențiază casa în sine. Potriviți acoperișul și ornamentele de fereastră la ornamentele de pe ușa din față pentru un aspect coeziv, sau vopseaua de vopsea decolorați o singură culoare, umbriți pe altul pentru un efect surprinzător de diferit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce design de peisaj va arata bine pentru casa mea ferma?Ce design de peisaj va arata bine pentru casa mea ferma?
Culoarea ușii pentru o casă galbenăCuloarea ușii pentru o casă galbenă
Tanuri și scheme de vopsea exterioarăTanuri și scheme de vopsea exterioară
Pot să-mi schimb casa?Pot să-mi schimb casa?
Idei de remodelare a fatadeiIdei de remodelare a fatadei
Metode de marketing imobiliarMetode de marketing imobiliar
Cum să refaceți o ușă de la ușă pătatăCum să refaceți o ușă de la ușă pătată
Cum sa faci un look de 50 de ani cu faiantaCum sa faci un look de 50 de ani cu faianta
Backyard design peisagistică pentru partea din spate a unei case de ranchBackyard design peisagistică pentru partea din spate a unei case de ranch
Ce culoare ar trebui să-mi pictez cutiile?Ce culoare ar trebui să-mi pictez cutiile?
» » Modalități de a vă face casa fermei plictisitoare să se distingă de restul
© 2022 OxiMrub.com