OxiMrub.com

Unde este bujia într-o camă tworo toro lx420?

LX420 utilizează bujii marca RC12YC Champion.

Modelul de tuns iarba marca Toro LX420 este echipat cu un motor de camion cu două cai Kohler Courage de 18 cai putere, un sistem de control al vitezei de croazieră și o punte de debitare cu două labe de 42 inch. LX420 utilizează bujii marca RC12YC Champion, care sunt amplasate pe partea din față, partea dreaptă a motorului.

Obținerea Spark Spate

Pentru a găsi bujia, ridicați capota și priviți spre partea dreaptă a motorului pentru a localiza firul bujiei și bujia atașată. Scoateți boot-ul de la bujie și folosiți un clichet și o priză de bujie de 5/8 inch pentru a scoate ștecherul. Toro recomandă curățarea zonei înconjurătoare înainte de a scoate ștecherul pentru a preveni pătrunderea murdăriei și a resturilor în motor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se testează modulul de aprindere pentru tractoarele de iarbă de john deereCum se testează modulul de aprindere pentru tractoarele de iarbă de john deere
Am nevoie de o bujie rezistor pentru mașina mea de tuns iarbă?Am nevoie de o bujie rezistor pentru mașina mea de tuns iarbă?
Cum de a curăța o toba de eșapament pe un tractor de briggs & stratton mtdCum de a curăța o toba de eșapament pe un tractor de briggs & stratton mtd
Cum să afli când bujiile sunt rău în mașinile de tuns iarbaCum să afli când bujiile sunt rău în mașinile de tuns iarba
Ce se întâmplă dacă o mașină de tuns iarba nu scânteie?Ce se întâmplă dacă o mașină de tuns iarba nu scânteie?
Cum să reglați bobine magnetice pe o mașină de tuns iarbaCum să reglați bobine magnetice pe o mașină de tuns iarba
Cum să înlocuiți o bujie pe un john deere la115Cum să înlocuiți o bujie pe un john deere la115
Cum să știți care este mărimea bujiei pe care o necesită un burlacCum să știți care este mărimea bujiei pe care o necesită un burlac
Schimbarea bujiilor pe o suflantă de zăpadă mtdSchimbarea bujiilor pe o suflantă de zăpadă mtd
Amplasarea numarului de model pe cositoarele toroAmplasarea numarului de model pe cositoarele toro
» » Unde este bujia într-o camă tworo toro lx420?
© 2022 OxiMrub.com