OxiMrub.com

Unde este bujia pe un ponei cu troiuri?

Tunsul gazonului este mai ușor cu un tractor de gazon.

Troy-Bilt Pony este un amestec de mașini de tuns iarba și tractor, descris de companie ca tractor de gazon. Șapte viteze ale tractorului vă permit să vă zburați de afacerea dvs. de tăiere a ierbii, fără a vă rupe o sudoare. Serviciul de bază al autovehiculului include ajustări ale bujiilor, iar găsirea bujiei este o chestiune de a ști unde să privim.

Bujii

Funcția unei bujii într-un motor al vehiculului este de a furniza o scânteie electrică camerei de combustie a motorului pentru a aprinde amestecul de combustibil. Acest lucru devine și păstrează motorul de cotitură.

Locație

În tractorul de peluză Troy-Bilt Pony, bujia este amplasată pe partea frontală a motorului, deschideți astfel capota motorului și arătați-o. Un fir gros negru este conectat la partea superioară a ștecherului cu ajutorul unei "cizme" din cauciuc sau metal care se fixează deasupra vârfului bujiei. Dacă aveți probleme de localizare, căutați capacul supapei motorului, o placă metalică cu inscripția "OHV" cu majuscule. Bujia se află doar în partea stângă a capacului supapei.

accesarea

Opriți întotdeauna motorul și lăsați-l să se răcească înainte de a accesa bujia. Pentru a scoate cizma de protecție, prindeți-o și răsuciți-o ușor și ușor ca și cum ați tras un dop din sticlă. Nu trageți firul în locul portbagajului sau dacă îl puteți deteriora. Veți folosi o cheie pentru bujie pentru a scoate ștecherul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să scoateți lamele de pe un tractor de gazon de 42 inciCum să scoateți lamele de pe un tractor de gazon de 42 inci
Cum de a ajusta puntea pe un troy-biltCum de a ajusta puntea pe un troy-bilt
Cum se testează modulul de aprindere pentru tractoarele de iarbă de john deereCum se testează modulul de aprindere pentru tractoarele de iarbă de john deere
Am nevoie de o bujie rezistor pentru mașina mea de tuns iarbă?Am nevoie de o bujie rezistor pentru mașina mea de tuns iarbă?
Cum de a curăța o toba de eșapament pe un tractor de briggs & stratton mtdCum de a curăța o toba de eșapament pe un tractor de briggs & stratton mtd
Cum să reglați tensiunea pe pto unui ponei troy-biltCum să reglați tensiunea pe pto unui ponei troy-bilt
Cum să afli când bujiile sunt rău în mașinile de tuns iarbaCum să afli când bujiile sunt rău în mașinile de tuns iarba
Unde este bujia într-o camă tworo toro lx420?Unde este bujia într-o camă tworo toro lx420?
Cum să scoateți rezervorul de gaz pe un tractor de gazon murrayCum să scoateți rezervorul de gaz pe un tractor de gazon murray
Cum să înlocuiți cureaua de transmisie pe un tractor cu gazon cu troliuCum să înlocuiți cureaua de transmisie pe un tractor cu gazon cu troliu
» » Unde este bujia pe un ponei cu troiuri?
© 2022 OxiMrub.com