OxiMrub.com

Care sunt găurile din vițele mele de cartofi dulci?

Tuburile de cartofi dulci produc vii dense în scurt timp.

Indiferent dacă cultivați o viță de cartofi dulci (Ipomoea batatas) comestibilă pentru tuberculii dulci, amidon sau pentru un cultivar dulce de cartofi dulci pentru frunzișul său plin de culoare, aveți pe plante o plantă cu frunze verzi și plămădite și dăunători de frunze nu va fi mult în urmă. Dacă vă aflați în zonele 9 - 11 ale Departamentului de Agricultură din Statele Unite ale Americii, unde vițele de cartofi dulci sunt plante perene, se așteaptă să se lupte una sau cealaltă pe tot parcursul anului.

Ghiveci de cartofi

Picioarele lungi din spate pentru sărituri dau numele de gândac de bronz metalic-bronz sau cartof negru. De obicei, mai puțin de 1/10 inch lungime, gândacii adulți infesta vița de cartofi dulci în primăvară, mestecând găuri mici în frunzele lor noi. Deși deteriorarea frunzelor este rareori gravă, ar putea urma daune cauzate de larvele de hrănire a rădăcinilor.

Cabinete Loopers

În mediul mediteranean, loopers varză ataca viță de vie dulce de cartofi pe tot parcursul anului, cu activitatea lor de vârf în toamna. Omizi dungi albe, dungi verzi, se târau de-a lungul părților inferioare ale frunzelor, aruncându-și secțiunile medii în timp ce își trasează capătul din față și spatele împreună. Cîrciumii tineri desprinde frunzele până la vene - cele mai vechi sărbătoare pe flori și frunze.

Controlarea gândacilor și looperelor de varză

Controlați ambii dăunători cu o soluție de pulverizare conținând 3 până la 5 linguri - sau cantitatea specificată a etichetei - insecticid de piretrin pe bază de plante într-un galon de apă. Purtați îmbrăcăminte de protecție și ochelari de protecție, șosete, încălțăminte și o pălărie în timp ce udați frunzele de pe ambele părți. Soluția ucide dăunătorii la contact.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este propagarea vegetativa in cresterea cartofilor dulci?Ce este propagarea vegetativa in cresterea cartofilor dulci?
Ce ar trebui să fac după ce am săpat cartofii dulci?Ce ar trebui să fac după ce am săpat cartofii dulci?
Cum să fertilizați vițele de cartofi dulci ornamentaliCum să fertilizați vițele de cartofi dulci ornamentali
Are o floare de viță de vie dulce de cartofi?Are o floare de viță de vie dulce de cartofi?
Cum să știți când este timpul să recoltați cartofi dulciCum să știți când este timpul să recoltați cartofi dulci
Ce culori venează o viță de cartof dulce?Ce culori venează o viță de cartof dulce?
Soiuri de viță de vie dulce de cartofi dulciSoiuri de viță de vie dulce de cartofi dulci
Cartofi dulci ornamentali: cum să crească o plantă ornamentală dulce de cartofiCartofi dulci ornamentali: cum să crească o plantă ornamentală dulce de cartofi
Inmulțitori de cartofi dulci: cele mai bune plante de companie pentru cartofi dulciInmulțitori de cartofi dulci: cele mai bune plante de companie pentru cartofi dulci
Prevenirea mucegaiului pe o plantă dulce de cartofiPrevenirea mucegaiului pe o plantă dulce de cartofi
» » Care sunt găurile din vițele mele de cartofi dulci?
© 2022 OxiMrub.com