OxiMrub.com

Va apărea hortensia mea după prea multă apă?

Îndepărtarea păstrează corect hortensia dvs. înfloritoare ca nebunia.

Hydrangeas (Hydrangea) oferă flori mari și fluorescente, care vă luminhează în amenajarea teritoriului din cadrul Departamentului de Agricultură al SUA 3 - 9 din zonele de cultivare a plantelor. Ei au nevoie de o cantitate bună de apă când sunt plantate pentru prima dată, dar prea multă apă după ce a devenit stabilită poate fi o rețetă dezastru. Dacă credeți că ați supraîncărcat hortensiile dvs., luați câțiva pași simpli pentru a ajuta la recuperarea plantei. Hortensiile sunt plante rezistente, deci este posibil ca a ta să trăiască.

Cât de mult este suficient?

În primul an, când plantați o hortensie, ar putea fi nevoie să fie udat de două până la trei ori pe săptămână pentru a ajuta rădăcinile să devină stabilite. Umpleri lungi dintr-un sistem de irigare picurare sunt cel mai bine menținerea apei de pe frunze ajută la reducerea șanselor de boală. În cel de-al doilea an, udarea o dată pe săptămână este de obicei suficientă, deși este posibil să aveți nevoie de apă mai mult în cea mai fierbinte parte a verii sau dacă hortensia este în plin soare toată ziua. Când solul se usucă cu cel puțin 1 inch sub suprafață, instalația ar putea folosi de obicei puțină apă.

Semnele dvs. Hydrangea se prabuseste

Deoarece multe boli creează simptome asemănătoare cu ceea ce se întâmplă atunci când suprateranezi, căutați în schimb o combinație de simptome. Inflorescențele ar putea fi rare, iar mugurii ar putea să nu se deschidă. În plus, frunzele au tendința de a deveni galbene atunci când planta este overwatered, sau o parte a plantei ar putea începe să arate semne de putregai de radacina, inclusiv rumenirea și căderea frunzelor. Dacă observați mai multe dintre aceste simptome, luați măsuri imediate pentru a vă salva planta.

Realizarea unor remedii rapide

Fixarea cea mai imediată este oprirea udării hortensiei și acordarea timpului de uscare. Dacă supraaglomerarea este o problemă recentă, acesta ar putea fi singurul pas pe care trebuie să-l luați. Cu toate acestea, hortensiile nu supraviețuiesc bine atunci când rădăcinile lor stau în apă pentru perioade lungi de timp. Aerarea solului poate ajuta camera de rădăcini să respire și să se usuce, ajutându-i să furnizeze mai eficient nutrienți plantei. Deplasați cu grijă compostul în solul din jurul rădăcinilor plantei pentru al ajuta să se scurgă mai bine. Dacă solul dvs. este argilos și dens, adăugarea unor nisip poate ajuta, de asemenea, cu drenaj.

Când sfârșitul este aproape

În timp ce cele mai multe hortensii pot sări din spatele supraîncărcării, unii nu o vor face dacă rădăcinile lor sunt infectate cu ciuperci de rădăcină. Semne de putrezire a rădăcinilor, inclusiv frunze și frunze de maronie, precum și frunze care cad. Acest lucru ar putea fi peste tot în plante sau doar pe o parte - uneori doar o parte din sistemul rădăcină este afectată, care se manifestă numai pe o parte a plantei de deasupra solului. Descoperirea rădăcinilor vă poate spune cu siguranță dacă putregaiul este o problemă. Rădăcinile normale sunt ferme și albe, în timp ce rădăcinile bolnave sunt întunecate și moi. Dacă este afectată doar o mică zonă de rădăcini, tăierea acestora din plante ar putea să o salveze. Dacă majoritatea rădăcinilor au putregai, este mai bine să eliminați planta pentru a preveni răspândirea bolii în alte plante din apropiere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să știți când să prăjit o hortensieCum să știți când să prăjit o hortensie
Cea mai bună cale de a lega hortensia duce la o mizăCea mai bună cale de a lega hortensia duce la o miză
Instrucțiuni pentru modul de plantare a hortensiilorInstrucțiuni pentru modul de plantare a hortensiilor
Cum să mutați plantele de hortensieCum să mutați plantele de hortensie
Sezonul pentru flori de hortensieSezonul pentru flori de hortensie
Mophead hortensia info - ghid pentru îngrijirea hortensiei mopheadMophead hortensia info - ghid pentru îngrijirea hortensiei mophead
Oranjamente și cafeaOranjamente și cafea
Este suficient ca hortensiile mele să ajungă dimineața și soarele târziu după-amiază?Este suficient ca hortensiile mele să ajungă dimineața și soarele târziu după-amiază?
Semne de prea multă apă în hortensieSemne de prea multă apă în hortensie
Hortensia mea a suflat din condiții uscateHortensia mea a suflat din condiții uscate
» » Va apărea hortensia mea după prea multă apă?
© 2022 OxiMrub.com