OxiMrub.com

Cât de repede poți pulveriza glifosatul, poți să-l pui?

Așteptați 10 zile după ce ați aplicat glifosat înainte de a vă pune o soluție nouă.

Glyphosate este un popular sistem criminal de combatere a buruienilor, vândut sub o varietate de nume de marcă și vine în forme gata de utilizat și concentrate. Este un erbicid neselectiv, ceea ce înseamnă că ucide toată vegetația. Printre alte aplicații, proprietarii de case folosesc glifosat pentru a ucide buruienile și iarba existente înainte de a-și renova pajiștile cu gazon. Atunci când utilizați glifosat, ar trebui să așteptați un timp înainte de a vă pune laolaltă.

Durata de așteptare

Specialiștii de turfgrass din universități și pepinierele recomandă așteptarea la 10 zile după aplicarea glifosatului înainte de a stabili noi produse. Glifosatul este relativ lent pentru a acționa. Întâlnirea de 10 zile vă asigură că veți ucide complet toată iarba și buruienile vechi și că erbicidul va fi complet inactiv. Îndepărtați vegetația moartă înainte de a pregăti terenul pentru noua grădină.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot pulveriza roundup după ploaie?Pot pulveriza roundup după ploaie?
Cât durează până la muncă?Cât durează până la muncă?
Pot folosi roundup pe buruienile umede?Pot folosi roundup pe buruienile umede?
Utilizează erbicidul rodeoUtilizează erbicidul rodeo
Îmi va împușca ucigașul de buruieni în legumele mele?Îmi va împușca ucigașul de buruieni în legumele mele?
Cât de repede pot să merg dacă am pulverizare roșie?Cât de repede pot să merg dacă am pulverizare roșie?
Cum să omori buruienile în periwinkleCum să omori buruienile în periwinkle
Cum să omori buruienile cu tulpini groaseCum să omori buruienile cu tulpini groase
Cât de repede poți replanta după ce ai folosit roundup?Cât de repede poți replanta după ce ai folosit roundup?
Erbicide pentru foxtailErbicide pentru foxtail
» » Cât de repede poți pulveriza glifosatul, poți să-l pui?
© 2022 OxiMrub.com