Breviar pe iarba latenta
Ingredientul activ din Roundup, glifosat, ucide buruienile perene și anuale, ridică din umeri și iarbă, scutindu-vă să trageți manual multe dintre aceste plante nedorite. În condiții ideale, Roundup întrerupe procesele biologice pentru a ucide rapid vegetația până la rădăcină, astfel încât să nu se întoarcă.
Un erbicid sistemic
Glifosatul este un erbicid neselectiv, sistemic, ceea ce înseamnă că orice vegetație pe care o atinge va fi ucisă. Aplicați erbicide sistemice când buruienile cresc în mod activ, astfel încât erbicidul poate transloca în întreaga plantă. Acest lucru perturbă enzimele plantelor esențiale pentru creștere. Anualii mor în două-patru zile, iar plantele perene durează între 7 și 10 zile.
Cele mai bune condiții de utilizare
Cel mai bun moment pentru a aplica Roundup este atunci când nedorite sunt tineri, verzi și în creștere activă. În astfel de condiții, vegetația va muri repede. Aplicarea Roundup la iarbă maro, care nu este activă, va diminua eficacitatea sau va dura mai mult timp pentru a lucra. Condițiile calde și umede permit glifosatului să elimine vegetația mult mai repede decât atunci când ierburile sunt latente, extrem de uscate sau la temperaturi extrem de reci sau calde, care inhibă modelele normale de creștere.
- Cât de mult să nu ucizi să ucizi cocoșul?
- Pot pulveriza roundup după ploaie?
- Va roundup ucide iarba pampas?
- Cât durează până la muncă?
- Va roundup rănit becurile expuse?
- Îmi va împușca ucigașul de buruieni în legumele mele?
- Cum se utilizează roundup pe crabgrass
- Cât de repede poți replanta după ce ai folosit roundup?
- Poate roundup ucide tufișuri?
- Cum sa stii daca planta ucide plantele
- Pot să pulverizez pe buruieni și iarbă în patul meu de flori?
- Concentrarea roundupului pentru a ucide copacii
- Cum să eliminați efectele rupturii
- Tipul buruienilor uciși de roundup
- Îl roundup ucide cu nutraful?
- Cum să pulverizați ciulinele cu roundup
- Înaintă rănile?
- Cum să aplicați super concentrat de roundup
- Pulverizare pe zmeură
- Informații privind raportul de amestec pentru erbicidul cu ultrasunete roundup
- Plantarea ierbii după roșu