OxiMrub.com

Cum să apară vase suspendate

Medioimages / Photodisc / Photodisc / Getty Images "/>

Agățarea coșurilor necesită udare regulată, astfel încât plantele să nu se usuce sau să moară.

Un coș agățat reprezintă o soluție în creștere pentru spațiile și punțile mici, însă plantele cultivate în recipiente necesită o atenție deosebită, mai ales atunci când vine vorba de udare. Cantitatea mică de sol într-un vas suspendat se scurge rapid, deci trebuie să irigați frecvent. Vântul contribuie, de asemenea, la efectul de uscare a solului. În general, coșurile de coasere trebuie să fie udate cel puțin o dată pe zi, potrivit revistei "Horticultură". Intrați într-o rutină de udare pentru a vă menține coșurile agățate sănătoase.

1

Apăsați degetul în sol în mijlocul vasului cu o adâncime de 1 inch. Planta are nevoie de apă dacă solul se simte uscat, potrivit extensiei de cooperare a Universității din California. Verificați solul în fiecare zi. În timpul lunilor fierbinți sau al vrăjilor uscate, verificați de două ori pe zi.

2

Coborâți coșul dacă atârnă prea mult pentru a ajunge confortabil. Suspendați coșul de pe o balustradă sau alt obiect în timp ce udați.

3

Presați apă pe sol folosind o cană de udare sau o duză de furtun setată la un debit ușor. Irigeți oala până când vedeți că apa curge din orificiile de drenaj. Acesta este un indiciu că solul este complet saturat. Apă orice alte coșuri suspendate sau plante în ghivece în același mod.

4

Apă potul agățat a doua oară pentru a se asigura că este irigat în mod adecvat. Acest lucru este deosebit de important atunci când solul este greu, deoarece apa poate rula în jurul murdăriei grele, în loc să o satureze, potrivit studiului Universității de Cooperare din California. Mai multe aplicații mai mici de apă într-o perioadă scurtă pot ajuta rădăcinile să absoarbă mai bine apa.

5

Plasați întregul coș într-o cada de apă dacă solul devine tare și nu va absorbi apa pe care o turnați deasupra. Permiteți oală să stea în apă până când solul se înmoaie.

Lucruri de care ai nevoie

• Stropitoare
  • Furtun
  • Duză
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a rehidrata rapid o planta uscataCum de a rehidrata rapid o planta uscata
Lobeleii mei în coșuri agățate morLobeleii mei în coșuri agățate mor
Adăparea unui piersic pitic într-un recipientAdăparea unui piersic pitic într-un recipient
Cum să fertilizeze coșurile agățateCum să fertilizeze coșurile agățate
Cum să fertilizeze suculenteleCum să fertilizeze suculentele
Cum se transferă din coco-cocos în solCum se transferă din coco-cocos în sol
Ierburi în coșuri agățateIerburi în coșuri agățate
Irigare adecvată prin picurare pentru coșurile de flori agățateIrigare adecvată prin picurare pentru coșurile de flori agățate
Poți pune mazăria dulce în coșuri agățate?Poți pune mazăria dulce în coșuri agățate?
Trebuie să scot găuri în coșurile mele de flori agățate?Trebuie să scot găuri în coșurile mele de flori agățate?
» » Cum să apară vase suspendate
© 2022 OxiMrub.com